gazlamadığından oluyo zaten gazlasan hiç olmaz :D
geçenlerde bi arkadaşın lacer'ında da ayı sorun oldu, 4.000km ilk baskı 15.000 de ikinci baskıyı yedi araba kendi kendine :) neyseki cıngar çıkarıp garantiden değiştirmiştik :)
Printable View
gazlamadığından oluyo zaten gazlasan hiç olmaz :D
geçenlerde bi arkadaşın lacer'ında da ayı sorun oldu, 4.000km ilk baskı 15.000 de ikinci baskıyı yedi araba kendi kendine :) neyseki cıngar çıkarıp garantiden değiştirmiştik :)
Alla alla nasıl oluyo peki böyle bişi açıklaması varmı peki ne dediler serviste, volanda degiştimi?
Abi 8bin kmdeki araça ne stage 1'i hayatta kurdan bile takmam arabaya. :) Orjinalciyimki böyle giderse direk veririm ben bu arabayı saçma saçma kronik sorunları var bu arabanın :icon_wack:beuj:
Sciroccoda bu sorun varsa, senin garanti istemine kadar kampanyasını bile düzenlemesler. Yani belki 2 yıl içinde daha çok yaşayınca, servise gelenlere ücrtesiz değişim yapabilirler ancak şuan hali hazırda bu tip bir değişim kampanyası gözükmüyor.
Malesef bunun parasını sendne alırlar. Çünkü amortisör, baskı balat vs gibi malzemeler ganati kapsamında değildir. Eğer gözle görülür yapısal bir eksiklikleri yoksa
Bende öyle düşünüyorum ama bana cok garip geliyo işte. Serviste 1650tl demişler bu işlem için cidden baskı-balata iyide ya volan 8000kmde hangi araçın volan sorunu yaşıyodur bu kadar cok ilginç. :S
Ben gerekli bütün yasal hakkımı kullanıcam Tüketici haklarına bile başvurmayı düşünüyorum eger garanti kapsamına almazlar ise.
tabi tabi reklamasyon yap direkt. Bunu yapacağınıda servise bildir, doğuşa mail at. Sayabildiğin kadar otomobil internet sitesi ve yazılı otomobil basını yaz. Bunlar çok etken şeyler.
Doguş'a mail atsam okurmu endişeleniyorum ama 19'unda Ankaraya gidicem o zaman dilekçe vermeyi planlıyorum. Tüketici haklarınada başvurucam servise götürdükten sonra.
arakdaş bitane vw gurubu araçta sorunsuz olsun yaaaa......
Ses soluk kesildi 1 haftadır. Araçı bıraktım şimdi kıbrısta Ankaraya geldim. 1 ay sonra tekrar dönünce takip edicem sesin gelip gelmedigini. :)
debriyaj dile gelmiş :D
Lem 360Binde olan Integram'nın Volanı hala kullanılır durumda ve kaçtane baskı balata değişti bilinmez ama yüzeyi bu volan gibi olmadı hiç:rolleyes:
Made in Japan :D
Valla anlamadım ses soluk gitti son hafta, garip çözemedim daha neden böyle, ya ben cok takıntılıyım yada araba naz yapıyo bana. :)