User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 1.6 İes motordan gelen ses?

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.6 İes motordan gelen ses?

Bugün aracıma debriyaj seti + disk + balata gibi bakımlar yaptırdım , aracım hazır oldukdan sonra yola çıktım , daha önce olmayan bir ses çıktı ortaya , teyp kapalı akşam sakin düz bir asfaltta yolculuk yaptım , gaza basmamla beraber yükselen fakat standart şekli ' kaloriferin 1 .kademede çıkardığı sese benzeyen (üfleme sesi değil ) ' motor devri ile yükselmeye başlayan bir ses başladı , rölantide kaputu açıp sese kulak verdiğimde şanzıman kısmına yakın biryerden geldiğini çözdüm .. bu sesin kaynağı ne olabilir , Bu arada ses araç içindeyken kaloriferin ilk kademede çalışma sesine benzer bi ses , fakat kaputu açıp kulağımla dinlediğimde kayış döndüren hafif uğultulu kasnak sesi gibi bir ses ...

2. Sorun : Araçla yola çıktım bakımdan hemen sonra , 2-3 km sonra sağa çektim aşağı indim disklerden buhar yada duman gibi birşey çıkıyordu , diskler veya balatalar aracı sıkıyor olabilirmi?

Kullandığım markalar : Diskler - Valeo , Balatalar - Bosch , Debriyaj seti - Exedy daikin..

aphelion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi kaç ay kullan FCC taktır geçer ses söylemiş sana arkadaşlar fcc marka diye

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aphelion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi kaç ay kullan FCC taktır geçer ses söylemiş sana arkadaşlar fcc marka diye
    fcc dediler ama exedyde onun kadar kaliteli bildigim kadarıyla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)