oil coolerı iptal edip mocal ın radyatörlü olanını alırsan ilerisi içinde iyi olmuş olur o sorunuda kökünden çözer
Printable View
Basınç değilde ısı abi :icon_tup: Onun yükseldiğinde kesinlikle hararette ona bağlı olarak azda olsa artıyor aslında mantıkende olması gereken zaten :icon_tup:
Ne yağ kullandığınızı bilmiyorum ama üst posttada olduğu gibi oil cooler yardımıza koşar :)
Motoru ısınızda sorun yok ama yağ soğutmanız yeterli olmuyor demekki
Atmosferiktir tercihim çünkü PUGlara o daha yakışıyor :)
performansından çok verimi atmosferik daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
gırtlak dolu atmo...rolantideki sesi herşeye değer... :) mahalleye girdimmi herkes benim geldiğimi anlıyor :)
kısaca ne kdr ileri gideleceği önemli ama ucuz diye bişey söz konusu değil belirli güçlere kdr 3 aşağı 5 yukarı aynı paralara mal oluyor
turboda tu bloğun limitini ahmet abi gördü görmeyede deva ediyor ama atmosferikte gırtlak araba görmedim ben türkiyede
kemal welcome back :)
pug ve saxo da sorun yasamassın sahanın sansına evvelıyatı bozuk bır araba denkgelmıs.....
bence turbo yap derım atmo gırtlak arabada rısk pt52 egsantrık falan koyup doldursanda yuksek devır cevırdıgınden subaplar sıkıntı yapıyor yap turbo ortalama 5-6 bin TL paran gıder sectıgın turboya gore sonra yapıstır yapıstır dur:D
itb
beyin
enjektör
piper yay şapka itici
egzantrik
big port silindir kapağı
high comp piston
acl yatak
k1 kol
forget krank + 1 - 2mm stroke verilebilir
fidanza volan
helix debriyaj
süpersprint komple egzost
biraz hafifletme
aklıma gelmiyen bir iki eksikle atmosferiğin son noktasına yanaşır ama aynı hp lerdeki bi turbo setup dan daha fazla tutar