KA20 motoru arka itiş bi araca dik yerleştirmek mümkün mü? Bunun örneği varmı? Biraz araştırma yaptım böyle bi proje bulamadım. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
KA20 motoru arka itiş bi araca dik yerleştirmek mümkün mü? Bunun örneği varmı? Biraz araştırma yaptım böyle bi proje bulamadım. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
K20A olucak
dik yerleştirir arkadan itiş yaparsın da fantezi neden ?
daha iyi olanı var zaten honda da üretilmiş
F20C
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
F20 yi bulmak daha zor gibi geliyor. Birde F20 sanki s2000 de dik yerleştirilmiş KA20 gibi duruyor. Su giriş çıkışı arkada kalıyor.
.. ne düşündüğünü söyle yardımcı olabileceğimiz kadar olalım .. örnek BMW E30-21 varsa kafanda F20C daha az masraflı ve daha az ugrasırsın .. F20C motorda K20 ön çeker şanzıman kullanmak için adaptör yapan firmalar var ama biraz fantezi işi oluyor çünkü ne K20de F20 şanzıman nede F20 de K20 şanzıman kullanmak gereksiz..
Kısacası arka iter ön motor lu bişey istiyorsan F20c kullan .. ön çeker ön motor veya arka iter arka motor istiyorsan K20 kullan ..
hem F20c hem K20 motor bulunur merak etme ..
bu arada "KA20" değil kardeşim .. "K20" yda "K20A" olarak kullan .. KA20 nissan ın eski modellerinde çıkan bir motorun kodu ..
Bu motoru nissan a31 e düşünüyorum. Aslında ilk olarak sr20det düşünmüştüm. Fakat ayni maliyet ve uğraşla honda yı tercih edebilirim.
F2K da olabilir![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Atmosferik ve yüksek deviri sevdiğim için hondayı düşündüm. SR daha kolay hem bir çok örneği var. Çok zorluk çıkarsa yine sr ye dönecem.
cefiromu?
kimsin sen, nasıl benim projemi çalarsın heee
bu nasıl bir cürettir
herzaman benim projemdi,, ölede kalacak
şaka bir yana dostum,, bu arabaya RB26 dusunyodum,, gerek yok çok fantezi oluyor,, ayrıca sr20 aynı motor hacminde altima ile
bunu kullan hem daha ucuz hem ufak ufak hp yukseltirsin,, oynaya oynaya gidersin
yardımım olacaksa hazırım
Saygılar
Rıdvan.![]()
6 ay önce bende aldım bi altima 1 ay binip biraz kar ederek sattım.Yine bulurum diye düşündüm.5 aydır arıyorum izmir ankara istanbul derken 10 a yakın araba baktım. Ama hiç biri sattığım araba kadar temiz değildi. Anladım ki meğer tr nin en temiz altimalarından birini satmışım. Keşke satmasaydım diyorum şimdi. Yılmadım hala aramaktayım.![]()
nissan ci arkadaslar .. elimde cok guzel bir RB25det R33 GTS swap var .. burda durduk sonra bir bir 200sx alasim geliyor .. kurtarin beni bu beladan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)