User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mini Cooper S Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mini Cooper S Yardım

Arkadaşlar yakın bir arkadaşım 2011 Model Mini Cooper S almaya karar verdi gibi..
    Fakat kafasında bazı sorular var bende çok fazla bilgim olmadığı için bilen arkadaşlardan yardım istiyim dedim
    Donanım olarak full araç olacak fakat kafasında bazı sorular var işte..
    -Kesin şu donanımı al veya şuna gerek yok dediğiniz bir donanım var mı ?
    -Araba tiptronic olacak.. Egsoz,chip vs.. gibi işlemler rahat uygulanabilir mi ?
    -Son olarak en çok korkutan şey yakıt tüketimi ? Çünkü arkadaş ayda 1000 km rahat yapıyor.. Arabayı çokta sakin kullanan bir arkadaş değil Ortalama yakıt tüketimi ne olur sizce ??

Bunun dışında aracın dezavantajları veya avantajları şunlar diyebilceğiniz şeyler varsa yardımcı olursanız süper olur
    Karar verirsek işi bitirmeyi düşünüyoruz çünkü..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam tavan ve bi-xenon olmazsa olmaz, gerisi pek de muhim degil

Dedigin ufak modifiyeler sorunsuz yapilir

Surekli seri kullanimda 11-12 litre civari yakar, max 15 olur sehir icinde

Dezavantaj arkaya in-bin zor oluyor, bagaj cok buyuk degil. Kalabalik kullanimlar icin gecerli bunlar tabi, baska dezavantaji yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer gazlıycaksa cam tavan çok ağır. bence olmazsa olmaz harman kardon bi-xenon

dezavantajları için tarık'a +1
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam tavan ve bi-xenon olmazsa olmaz, gerisi pek de muhim degil

Dedigin ufak modifiyeler sorunsuz yapilir

Dezavantaj arkaya in-bin zor oluyor, bagaj cok buyuk degil. Kalabalik kullanimlar icin gecerli bunlar tabi, baska dezavantaji yok bence
    Teşekkür ederim kardeşim..
    Peki normal kullanımda 8-9 litrelere düşebilir miyiz ? Mesela senin ortalama kaç

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok fazla yakmaz 8-9lt civarında olur tüketimi otomatik viteslilerin tabi sakin sürerken..

xenon - kol dayama - mini connected - arka park sensörü - yarı deri koltuk - 17" siyah web spoke jant benim aklıma gelen opsiyonlar cam tavan ben şahsen almam minide ses yapabiliyo

renk olarakta british racing green tavanda siyah alıcak olsam tercihim olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayar başında olmadığımdan iLkay'dan konu açmasını rica etmiştim.Allah izin verirse CooperS düşünüyorum.Yanıtlarınız için çok teşekkürler..

Hocam kişisel olucak biraz ama meraktan soruyorum.Hiç benzinli araç kullanmadım.Şuan dizel araç kullandığım için çok koymuyo ama benzinli araçta garanti kalp kırıcak Aracı az mı kullanıyosun yoksa benzin fiyatları yüzünden sakin kullanmaya çalışıyorum mu diyosun ?

Alıntı Rascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer gazlıycaksa cam tavan çok ağır. bence olmazsa olmaz harman kardon bi-xenon
    Tabi Harman kardon çok fark yaratırda standart ses sistemi çok mu kötü Mini'nin ?

Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xenon - kol dayama - mini connected - arka park sensörü - yarı deri koltuk - 17" siyah web spoke jant benim aklıma gelen opsiyonlar cam tavan ben şahsen almam minide ses yapabiliyo
    Geçen Avcılar Borusan'la konuştum.Ellerindeki hazır araçlardan gittikde Pepper'da xenon yokmuş o yüzden Chili baktık.Bi tane dolu beğendim.Dediğin opsiyonlardan Mini connected yok.Tam olarak ne işe yarıyo acaba ?

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjınal ses sıstemıde guzel bende harman kardon yok ama memnunum.olmazsa olmaz olarakta sunroof ve xenon farlar şart.kumaşta olsa olur koltuklar.kol dayama olsa ıyı olurda olmazsada olur yakıt olarak sıkıntı olmaz ben ayda 1000km den daha fazla yol yapıyorum.ayda 2 depo yakıt işimi goruyor.fakat benım arac 2006 manuel vıtes mını cooper.otomatık cooper s te bıraz daha fazla olucaktır.

Ayrıca turuncu gıbı bı renk cıkarmıslar yenılerınde o super bence o olsun

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim kardeşim..
    Peki normal kullanımda 8-9 litrelere düşebilir miyiz ? Mesela senin ortalama kaç
    Benim sabit 11-11.5 arasi, 45-46 kurus yakiyorum, en az son 10-15 depodur falan.
    Karisik kullanirim, sehiricinde sakin gitmeye kasmam 3binde vites atarim, patir patir gezerim Eger cook sakin kullanirsan sadece sehiricinde (50kmh civari hizlari gecmedigin sartlar) 10 litre gibi, uzun yolda 120 sabit 7 yakar, minimum 5.5 litre. Kasmadan ama gazlamadan da 8 litre.

Ama siz R56 dusunuyorsunuz yani turbo motor, bu degerlerden 1-1.5 litre cikarin
    Alıntı BY01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgisayar başında olmadığımdan iLkay'dan konu açmasını rica etmiştim.Allah izin verirse CooperS düşünüyorum.Yanıtlarınız için çok teşekkürler..

Hocam kişisel olucak biraz ama meraktan soruyorum.Hiç benzinli araç kullanmadım.Şuan dizel araç kullandığım için çok koymuyo ama benzinli araçta garanti kalp kırıcak Aracı az mı kullanıyosun yoksa benzin fiyatları yüzünden sakin kullanmaya çalışıyorum mu diyosun ?

Tabi Harman kardon çok fark yaratırda standart ses sistemi çok mu kötü Mini'nin ?

Geçen Avcılar Borusan'la konuştum.Ellerindeki hazır araçlardan gittikde Pepper'da xenon yokmuş o yüzden Chili baktık.Bi tane dolu beğendim.Dediğin opsiyonlardan Mini connected yok.Tam olarak ne işe yarıyo acaba ?
    Standart ses sistemi guzeldir fena degildir, benim komple sistemim degisik, HK'ya yakin bir se oldu ama HK alirsaniz cok iyidir, degisiklige ihtiyac duymazsiniz.

Cam tavan bence kesinlikle ihtiyac, siz kullanirken onun gazlarkenki dezavantajini hissetmezsiniz zaten, rollinge cikinca 2 boy az gitsin ama ferah ferah gezin derim ben, simdi havalar da isininca cok faydasini goruyorum.

zorbeykesman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarık 15 litrelerden bahsetsede R53 verileri vermiş aslında basmassan 9 litrenin altında yakarsın.
    Xenon - Sunroof mutlaka olmalı Mini de alırken sorun yaşamasanda sonradan sorun yaşayacağın kesin.
    Biraz daha işin içine girersen zaten John Cooper Works Body Kit Aksesuar olarak satılıyor ona para ayır derim ben.
    Ama sakın Borusanda yaptırma BORUsan olur biraz.
    Chip ile çok verimli sonuçlar elde edilebiliyor R56'larda.
    Bu arada kol dayama çok güzel bişi tavsiye ederim.
    www.MINIciyiz.biz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjınal ses sıstemıde guzel bende harman kardon yok ama memnunum.olmazsa olmaz olarakta sunroof ve xenon farlar şart.kumaşta olsa olur koltuklar.kol dayama olsa ıyı olurda olmazsada olur yakıt olarak sıkıntı olmaz ben ayda 1000km den daha fazla yol yapıyorum.ayda 2 depo yakıt işimi goruyor.fakat benım arac 2006 manuel vıtes mını cooper.otomatık cooper s te bıraz daha fazla olucaktır.

Ayrıca turuncu gıbı bı renk cıkarmıslar yenılerınde o super bence o olsun
    Eğer kısmet olursa aracı siyah renk istiyorum ama füme ile lacivert rengide aklımı çelmiyo değil.Çok açık renklerde bizi bozar Dediğin gibi sunroof,xenon ve kol dayama kesin olucak inş

Benim sabit 11-11.5 arasi, 45-46 kurus yakiyorum, en az son 10-15 depodur falan.
    Karisik kullanirim, sehiricinde sakin gitmeye kasmam 3binde vites atarim, patir patir gezerim Eger cook sakin kullanirsan sadece sehiricinde (50kmh civari hizlari gecmedigin sartlar) 10 litre gibi, uzun yolda 120 sabit 7 yakar, minimum 5.5 litre. Kasmadan ama gazlamadan da 8 litre.
    Anladığım kadarıyla her türlü cebimizi yakıcak başka çare yok

Alıntı zorbeykesman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz daha işin içine girersen zaten John Cooper Works Body Kit Aksesuar olarak satılıyor ona para ayır derim ben.
    Ama sakın Borusanda yaptırma BORUsan olur biraz.
    Chip ile çok verimli sonuçlar elde edilebiliyor R56'larda.
    Bu arada kol dayama çok güzel bişi tavsiye ederim.
    JCW Body Kit'i sonradan alıp başka yerde yaptırmaya düşünüyorum yoksa dediğin gibi BORUsan olabilir Kol dayama garanti olucak herhalde en kötü ihtimal sonradan taktırırım.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R56 larda ses sistemi igrenc otesi bnm gp de sadece ob kapilarda kolon olmasina ragmen r 56 nin komple setinden 2 kat iyi caliyordu

Bnce en onemlisi hrman cardon,chili paket kesin olsun ve icide karbon black sectimi tamamdir

Bu arada harman cardon farki 1200 euroydu sanirim onuda altyazi geciyim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    R56 larda ses sistemi igrenc otesi
    İğrenç ötesi diyince moralim bozuldu hocam harman cardon almaya çalışıcaz o zmn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BY01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İğrenç ötesi diyince moralim bozuldu hocam harman cardon almaya çalışıcaz o zmn
    Siyah renk almayın bence füme tonları deneyin KLT 01 plakalı R56 rengide olur Koyu Mavi..

MINI.tr ? MINI Cooper S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes bı paket soylemıs alın en full unu herkesın gonlu olsun
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alp2 sen rahatsızmısın 2 cm daha basmıssın duyduguma göre...

harbiden senin sorunların var kanka daha başka bişi yazmıcam psikolojik tedavi görmen lazım küçükken yataktanmı düştün sen bu kdr yerde gidilirmi?

ayrıca neresine 2 cm boşluk buldunda bastın sakatsın yemin edıorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aLp2 kardeşim merak ettimde bende yere yaklaştırmıştımda acaba sen toplam'da kaç cm yere yakınlaştırdın ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alp2 sen rahatsızmısın 2 cm daha basmıssın duyduguma göre...

harbiden senin sorunların var kanka daha başka bişi yazmıcam psikolojik tedavi görmen lazım küçükken yataktanmı düştün sen bu kdr yerde gidilirmi?

ayrıca neresine 2 cm boşluk buldunda bastın sakatsın yemin edıorum
    Dahada mı basıldı o araba yuh

Alp, arkadaşım (BY01) ellerindeki hazır arabayı söylüyo.. Yoksa 3 ay sıra veriyolar fakat beklemek istemediği için ellerinde 1 tane chili paket cam tavanlı ve bixenon'lu cooper S var.. Aslında soru bu donanımda bu renk bir arabayı almak mantıklı mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uygarr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah renk almayın bence füme tonları deneyin KLT 01 plakalı R56 rengide olur Koyu Mavi..
    Gerçekten o renkte çok güzel Siyah,Füme ve Lacivert arasında gidip geliyorum

Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bı paket soylemıs alın en full unu herkesın gonlu olsun
    Gönül öyle isterde ellerindeki hazır araçlara baktığımız için füme renginden memnun musun hocam peki sen ? Minide beğendiğim renklerden biri çünkü ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dahada mı basıldı o araba yuh

Alp, arkadaşım (BY01) ellerindeki hazır arabayı söylüyo.. Yoksa 3 ay sıra veriyolar fakat beklemek istemediği için ellerinde 1 tane chili paket cam tavanlı ve bixenon'lu cooper S var.. Aslında soru bu donanımda bu renk bir arabayı almak mantıklı mı
    belki yeni kasası çıkar onu 'da düşünmek lazım ??? Yakın zamn'da çıakr diye tahmin ediyorum Yeni Mini Cooper S

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)