makyajlı kasa sunrooflu kazasız buldunuzda almadık mı?
Printable View
1.6 palioya o kadar benzin parası günah ..
Arkadaşlar güzel öneriler bulmuş ama ters cevaplar gelmiş. ondan dolayı yeni bir öneri getirmekten vazgeçtim :)
marea-brava ve palio 1.6 bir çok müşterim var.ş.içi kullanımda çoğu 50-55 kr.yaktığını söylüyorlar.(belirteyim)
fiat 1.4 grubuda 40 kr.yakıyor şu an (en emekli işi kullanımda :) )
ama anladığım kadarıyla devirli bi kullanımın mevcut.oksijen sensörü çekik ve ısınmayan arabanın çok yakacağınıda ***** biliyorsundur.buda senin 60 kr.yakmana neden oluyordur.termostatın açık kalıyor olabilir yada dediğin gibi termostat üstündeki ısı müşürn bozulmuş olabilir.bi test cihazına taktırıp arızanı yaptırırsan normal değerlerine döner aracın
yaptıgım son yakıt denemesınde bır depo ıle 280 km gıttım 161 lıra 97 oktan shell den alıorum yakıtı kullanım sureklı sehır ıcı ve devırlı kullanım 7100 devır cevırtmeden vıtes atmıorum aracta 100mm acık hava fıltresı kat ıptalı cıft tırnak ngk lancia bujı var ve o2 sensorunun fısı cekık vazıyette suan kı yakıtım sehır ıcı 587ykr..
valla o değerlerde olmasa bile 2004 focus arkadaşımda vardı 44 krş ort. tutturdu die seviniyodu.
ben gsi'ımla o kadar yakıt tuketemedim daha !
sat kardeş vallahi yazıktır günahtır.
çıkmacı bmw'ci bir tanıdıktan konuştugum kadarıyla ...BMW zor vallahi hepsi felekli :(
ama parçalarıda pahalı. orjinalse git gerçketen öperek al ...
yakıt gerçekten rahatsızlık edecek kadar kotu bir durum...kısa vadede yakıta yatırdııgmız paralarla kar yapardık yemınle :)
palio 1,6lar yakmıo içio
palio yerine eski amerikan kullanmak daha mantıklı sanırım :D :D
lancia ornıjal o2 sensoruyle sorun cozulmustur arabadakı asırı yakıt ve asırı cıg benzın kokusu son bulmustur herkese tesekkurler..