Yağ pompasının basıncı en sağlıklı şekilde nasıl artırırız ilk akla gelen polish eğerki umduğumuzu polishle bulabileceksek Ankara da önerebileceğiniz güvenilir bir adres var mıdır? Konuya vakıf kişilerin yardımını bekliyorum.
Yağ pompasının basıncı en sağlıklı şekilde nasıl artırırız ilk akla gelen polish eğerki umduğumuzu polishle bulabileceksek Ankara da önerebileceğiniz güvenilir bir adres var mıdır? Konuya vakıf kişilerin yardımını bekliyorum.
En verimli ve güzel yöntemi söyliyim... Orjinal pompayı komple iptal et, hem motorun yükünü azaltmış olursun.. ve extarnel güzel bi yağ pompası al.. Türkiyede çok yapılan bi uygulama değil ama gayet güzel bi modifiye sayılabilir..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bence olabilir ama harici pompa maliyetleri karter maliyetleri nedenilye herkesin tercih etmeyeceği bir yöntem
orijinal pompanın el veriyorsa dişlisinde iyileştirmeye gidilebilr dişli pompa sonuıçta eğer çok isteniyorsa yeniden dişli çekilip daha yüksek debili ve basınçta bir kombinasyon yapılabilir belki
körler sağırlar
yayın basıncını arttır. hangi araçta kullanılıcak? orjinal yağ pompasının basıncı yeterli değilmi?
utku selamoğlu
pompada bir sorun yoktu ama oil cooler ve borulardan dolayı yol uzadığı için ilk çalıştırma sonrası motor üstlerinin yağlanmasındaki süre biraz uzadı bunun için gereksinim duyuyoruz. İşlemi sağlıklı olarak yapacak Ankara da bir yer arıyoruz o yüzden abicim. Bilgilendirme için teşekkürler.
sadece ilk çalıştırma için düşünüyorsan eğer oil accumulator al o işini görür
www.cantonracingproducts.com
körler sağırlar
oil accumulator ne işe yarar üstad? ve nasıl çalışır?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
körler sağırlar
içerisinde belirli bir basınç sağlayan sistem var atıyorum 30psi vana açıldıktan sonra yağ hattında 30psilık bir basınç oluşturmaya çalışır ilk çalıştırmada yada fazla G kuvvetinden dolayı iyi yağ çekemeyen wet sump motorların yatak sarmasını yada yağsız kalmasını önleyebilir yağ hattına bağlarsın geri besleme gibi düşün atıyorum normalde 90 psi çalışıor sistem, 90 psi normal çalışırken oda sisteme ayak uydurur basınç düştü 30psia destekler sonra basınç oluşunca yine sisteme ayak uydurur
körler sağırlar
yayın basıncını çok fazla arttırmayın üst devirlerde filtreyi patlatırsınız makul basınçlara çıkartabilirsiniz
onun haricinde yanlış bilmiyosam calibralarda oil cooler orjinalden mevcut onun yağ pompası takılabilir muhtemelen fabrika düşünmüştür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)