civic si sorun

Thread: civic si sorun

1. civic si sorun

gökhan said:
    hacı tps sensörünü kurcalarken bi ara düzelir gibi oldu ben. hatta yanımda erdem de vardı. o da gördü. sensörü bi değiştirip denemekte fayda var..

2. civic si sorun

civicsi_r said:
    Quote Originally Posted by E0041 View Post
    distiribütör tam ortada iken 16 derece ...

bende farklı birşey söyleyim gaz kelebeği üzerinde TPS sensör vardır onun soketini çıkartıp birde öyle deneyin aracı..
    soket söküp çalıştıralım öylemi...

3. civic si sorun

civicsi_r said:
    Quote Originally Posted by Time-R View Post
    Osman abi ariza lamban yaniyor mu? benim hatchbackte bahsettigin gibi bi durum vardi, sorun 3.silindir ateslemesinde cikmisti
    arıza lambası yanmıyor..peki senin araç 4 binden sonra düzeliyormuydu.? bi silindir ateşlemese patırtı bütün devirlerde devam eder .

4. Time-R's Avatar

Time-R said:
    Quote Originally Posted by civicsi_r View Post
    arıza lambası yanmıyor..peki senin araç 4 binden sonra düzeliyormuydu.? bi silindir ateşlemese patırtı bütün devirlerde devam eder .
    evet duzeliyordu, 2000 - 3000 devire kadar gaz yemiyordu patirtida yapiyordu sonra duzeliyordu ama bu is tps'dende olabilir arkadaslarin dedigi gibi
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

5. civic si sorun

civicsi_r said:
    Quote Originally Posted by gökhan View Post
    hacı tps sensörünü kurcalarken bi ara düzelir gibi oldu ben. hatta yanımda erdem de vardı. o da gördü. sensörü bi değiştirip denemekte fayda var..
    gökhan abi sutaya gittiğimizde deneyelim

6. civic si sorun

civicsi_r said:
    evet duzeliyordu, 2000 - 3000 devire kadar gaz yemiyordu patirtida yapiyordu sonra duzeliyordu ama bu is tps'dende olabilir arkadaslarin dedigi gibi
    samet bakalım bi deneyeli inş çözeriz

7. civic si sorun

civicsi_r said:
    samet sonuca yaklaşıyorum gaiba...tşk

8. civic si sorun

civicsi_r said:
    sorunu çözelim emsal teşkil eder..bu sorunla karşılaşan arkadaşlar daha kolay çözer..

9. akbaba78's Avatar

akbaba78 said:
    Kanka tps gibi gorunuyor ama insallah sente fln atlamamistir yakinlarda triger fln degistinmi?

10. civic si sorun

civicsi_r said:
    Quote Originally Posted by akbaba78 View Post
    Kanka tps gibi gorunuyor ama insallah sente fln atlamamistir yakinlarda triger fln degistinmi?
    adaş yok değişmedi.bakalım ilk iznli gün hallederim inş..

11. akbaba78's Avatar

akbaba78 said:
    Insallah kucuk seyler bunlar kafana takma hicbisey olmaz Si ye

12. civic si sorun

civicsi_r said:
    Quote Originally Posted by akbaba78 View Post
    Insallah kucuk seyler bunlar kafana takma hicbisey olmaz Si ye

hepimiz araba tutkunuyuz adaş istemesekte takıyoruz biraz...desteğin için sağ ol

13. civic si sorun

civicsi_r said:
    radar honda yı aradım mehmet arkadaşımız çıktı derdimi anlattım oda sağ olsun dinledi...anlattıklarımın doğrultusunda iki sonuca vardık..birincisi avansı bozulmuş olabilir dedi dediğiniz gibi esayın avansı 16 olmalıymış..ikincesi sente anlamış olabilir mesala 5 ten 3 atıp yığdırma motor fireni kullanmada sente atabiliyormuş..bide buna bakıcam..inş çözücem yorumlarını esirgemiyen dostlara tşk...