saxo vts kaç litre şanzuman yağı alır bilen varmı?ve hangi yağı önerirsiniz arkadaşlar?
ben motor yağı olarakta sanzıman yağı olarakta lıquı moly kullanıyorum memnunum...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
total 75/80 kullanıyorum çok memnunum![]()
elf 75/80 orj yağı
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
hocam sakın deneme mobıl 10:60 ben denedım su an onun bokuyla ugrasıyorum sabahları araba calısırken sıkır sıkır calısıyor ılk basta sonra ısınınca kesılıyor ses ama yolda gıderken falan bıle gene baslıyor kalın bi yağ bızım pompalar cekmekte zorlanıyor ılk koydugunda bırsey anlamazsın ses falan yapmaz normal calısır bende anlamamıstım ama soğukken anlarsın ne demek ıstedıgımı yada gıderken durduk yere arada bır sıkır sıkır ötmesinden aman diyim alma git lUbex al ama mobil 10/60 alma bak sımdı ben sırf o muhabbet ıcın vürth ün motor içi temizleme sıvısından aldım onu dökucem motoru ve pompayı temızlıyıp tekrar yağ koyucam ben bı oncekı yag degısımınde lubex almıstım ve ınanırmısınız 10000 km geldıgınde yag hala iyiydi kafamı s.. Mobil iyidir dediler aldım pişmanım
Motorda Castrol Magnatec 10-40 kullandım mis hiçbir sorunda yaşamıyorum.
Bence gayet güzel bir yağ fiyatıda 4LT 70 TL aşşasıda olur yukarsıda olur nerdeyse her yerde bu fiyata yakındır.
Şanzımanda Esso kullandım bende sıkıntım olmadı
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Konu açılmışken sorayım bende. Si için hangi şanzuman yağını kullanmalıyım?
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)