arkadaslar aracımla sıkarak bır depo ıle 260 km gıdıorum 161 lıralık 41 lıtre benzınle 260 kmde normal midir? bu degerler 1.6 palio için
arkadaslar aracımla sıkarak bır depo ıle 260 km gıdıorum 161 lıralık 41 lıtre benzınle 260 kmde normal midir? bu degerler 1.6 palio için
600 küsür kuruş yapıyor.
Palio 1.6 cok yakar hepimiz biliyoruz da 600 kuruş da cok yahu.
Palionun 2 katı performansta arabalar bile o kadar yakmıyor.
Bence sat artık o arabayı, ekonomik birseyler al. Yazık günah.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yavuz o2 sensorunun fısı cekik suan ve arac zengınde yenı farketmıs oldugum bısı daha arac gec ısınıor ve asırı derece cıg benzın kokusu yapıor cekıs yurur suan 10 numara...cata patada yapıo egzosttan ama nedır sorun cozemedım o2 yı bosch servıste sıfıryla deıscem
Sen bi ilan ver, dizel biseyler kovala huzura erersin.
Bak ankara git gel yaptım haftasonu 177 kurus yakmıs 140 150den asagı da inmedik.
ş.içi palio 1.6 akıllı uslu gidildiğinde dahi 10lt den aşağı yakmaz sıkarak da o kadar yakması normal
dostum genç arkadaşım sanki senin palio vtec mi 8000-9000 rpm çeviriyorsun da dizelin çevirdiği rpm'i beğenmiyorsun
15 lt yakıt tüketen arabaya binilir mi hiç allah aşkına? sen sabancı mısın koç musun? yazık parana gel dizele huzur bul.. km'de 20 kuruş yakıt tüketmenin rahatlığını yaşa![]()
60 krştan fazla yakıo bu ne ya yapma yazıktır parana ne deiştirirsen deiştir indiremezsin o yakıtı illaki benzinliye binicem diosan al bi honda rahat et ama bana sorarsan bu devirde dizel derim tamam ses çkarmıo tır tar ses çkarıo ama cebide düşünmek lazım şehir içi 20 krşla istediğin gibi gezmek var hem turbo dizellerin performansı hiçte kötü değil bide chipldinmi tadnmaz yenmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)