User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: ecu hata kodu acil yardım

torrento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ecu hata kodu acil yardım

merhabalar herkeze size şöyle özetleyim bende 91 model civic hb var amerikan enjeksiyonlu ve arıza lambası yakıyor bi arkadaşım sayesinde beyinde ısıklar var yanmasına bak dediler ama arıza lambası her zaman yanmıyor neyse ben motor çalışmıyorken kontajı açtım ama çalıştırmadım ilk 1 kez sinyal verdi aradan 3 saniye geçti geçmedi sinyaller aynı süreyle 20 kez yandı bu 20 kez yanan ikazların hepsinin aralarında aynı saniye var videoyada çektim sanırım o ilk yanan normal ama bi sorun var çözemedim bilen varmı neyin hatasını gösterdiğinin lütfen yardım

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimkilerde yani crx'lerde (d16a9); "20 - Electrical load dedector" olarak geçiyor kod. Sizin aracın beyinde de muhtemelen aynıdır. Daha detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar yazacaklardır.
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı torrento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar herkeze size şöyle özetleyim bende 91 model civic hb var amerikan enjeksiyonlu ve arıza lambası yakıyor bi arkadaşım sayesinde beyinde ısıklar var yanmasına bak dediler ama arıza lambası her zaman yanmıyor neyse ben motor çalışmıyorken kontajı açtım ama çalıştırmadım ilk 1 kez sinyal verdi aradan 3 saniye geçti geçmedi sinyaller aynı süreyle 20 kez yandı bu 20 kez yanan ikazların hepsinin aralarında aynı saniye var videoyada çektim sanırım o ilk yanan normal ama bi sorun var çözemedim bilen varmı neyin hatasını gösterdiğinin lütfen yardım

cumartesi günü 3. sanayide olacağım...müsait olursanız arayın bakalım bi hem sorun neymiş bakarız...hemde varsa çözüm üretiriz birlikte olurmu

0507 7660220 özdin...

torrento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki neden olmasın çok iyi olur cumartesi görüşmek dileğiyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)