çıkar o kısayı zevk vermez:D oran ne oluyor senin kardeşim o zaman ?
herkes istediği hıza kadar yapsın abi ne diyim o zaman yani :D
Printable View
kısasız arabaya araba demem ben kanka :D :D
eğer crx 3-4 yaparsan rolde öne atarsın aracını ama 5 e attığında aracında bianda devir düşer 3-4 ü olmayan araç 5, vitesinde senle olan farkını kapar ve gecer 10larca sefer denenmiş tecrubelerden yazıyorum.
crx in 5 ini taktığında bir finaldrive kadar kısalıcağını sanmıyorum finaldrive 180 de bitiyor sen crx 5 le 200 dönersin diye tahmin ediyorum
bladerk erkut abide görünce tecrubelerinden kaynaklı tam değerlerini yazacaktır
herkes istediği hıza kadar deneyebilir ben sadece genel kanıyı söylüyorum.
isterseniz 100de bitirin yani aranızda anlaştıktan sonra:D
ama benle denemek isteyen adam 180de roll biter derse hiç benzin yakmam yani.
neyse konunun özüne dönünce. 5.dişli orj kalsın bence. 3.4crx çok tadında oluyor.
ben hondacı deyılım ama :D bu si lere beyın koyuolarmıs we çok gusel guc alıyolar.... ıntegrada bu olay nasıl ???
çağan serkan'ın VTK si ile aynı şehirdesin, onda o 4. vites warken inan 180de ROLL bitmez, spekülasyonların sonu gelmez :)
olsun olsun :D:D
bende f.h.e.eprom ayarı var işte yürürünü görürsün kanka 200e kadar da olsa senle varım yani :D
abi konunun içinde konu dönüyor...dağıldım ben yetişemiyom.
konu poka doğru yolculuğa çıkmış kanımca...
nos flan niye basmıyonuz ?
Crx 3-4 tecrübesine dayanarak imkanım olsa 5 i kısa takardım crx 3-4 te 5 e attığımda araba direk bayılıyordu vtec altı 3 ün ortalarına kadar headers filtre eksozlu vti ile yanyana yüroyordum hb si la çok keyifliydi
Si a setup yapacak olsam kesinlikle 5 i kısa tutardım
5i de kısalt faydalı olur roll'de.
Ama dediğin gibi eksileri de olucak.
Gerçi hiç tecrübe etmedim bi dene bakalım en azından tecrübe edip Sİ'cıların hayır duasını alırsın :)
3-4-5 i tak gitsin işte...kısa olsun 5 te kesiciye girer (girerse eğer ) bırakırsın :)
öyleyse kısaltın olsun bitsin...uzun yolda daha yavaş gidersiniz geç varıverin 20 30 dk :D