Öncelikle herkese merhabalar... Kafamda bir soru var onu yanıtlamamda, fikirlerimdeki yanlışları düzeltmekte ve tavsiye vermekte yardımcı olursanız çok sevinirim...
Yakın zamanda aracımı orjinale çevirip satacağım ve yeni bir araç alacağım... Büyük bir aksilik olmazsa alacağım araç Honda olacak...
İlk önce 97-98VTI almak istiyordum ama her nedense aklıma böyle bir fikir geldi... Evet maliyeti kesinlikle bir VTI parasının üstünde olacaktır ama biraz sabır ve ekonomiyle en azından özel bir araca binme keyfini yaşayacağımı düşünüyorum...
Aklımda 9-11milyar arası şasesi düzgün, 94 model bir Si alıp, 1 sene içinde bütçe sınırlarım dahilinde swap olayına girmek var... Benim traktö-R'den sonra Si beni uzun bir süre fazlasıyla tatmin edecektir... Aklımda ise b18c1 ya da B20, en kötü(kötü derken faturalı motor bulmak adına) b16a2 olayı var...
Şu anda merak ettiğim bunun bana maliyetinin AŞAĞI YUKARI ne kadar olacağıdır... Arabamı sattıktan sonra elimde yaklaşık 4-5milyar kalacak ve üstüne zamanla para koyarak swap yapmak hem daha eğlenceli,hem daha zevkli hem de daha radikal geldi... Ve açıkcası EG kasalar çok hoşuma gidiyor... EG kasalar bildiğim kadarıyla EK'lara göre daha hafif ve biraz daha dengeli... Yüksek gücü kaldırmakta sorun çıkaracağını düşünmüyorum... Birkaç gün düzenli olarak Si kullanmışlığım da var yani araca aşinayım... Gene 4disk fren, klima, Sunroof olacak de gayri dedim böyle bir projeyi hayata geçirmek adına ilk adımı atıp, bilgi toplamaya başlıyayım dedim...
Dediğim gibi maliyet olarak 4-5milyarın üstüne ne kadar gerekir, nasıl olur, bunları siz tecrübeli abilerim ve kardeşlerimden öğrenmek isterim...
Saygılarımla,...