o konuda haklısın si temız yokkı si da almam ben sevmıyrum gazlama basıcam bınıcem:) gonlum ek dan yana ama cok para ek lar:)
Printable View
Honda Civic 1.5 EX 1994 Model 8.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
Sana uzak ama ben bu arkdaşla konuşmuştum baya iddaa ediyodu temiz olduğuna dair eğer gerçekten dediği gibiyse alınır pazarlığıda var temiz duruyo araç.Sivasta tanıdık varsa baktır bence.
İlan sahibini tanımam bu arada.
Gökan, Timunun EF yi düşünsene...
Verelim EF sedan :)
ben çok memnundum kerem abinin dediği gibi iyi bir karbüratör ayarı sıkıntısız gider hatta linkteki araç fazla kalmaz bi bakın derim
Honda Civic 1.5 EX 1992 Model 8.499 TL Sahibinden satılık ikinci el
video göster hadi uyanık :D
gökanım al temiz bi EX bin bence izmir'de çok temiz arabala oluyor..
sen onu yaptın mı piyasası yükselir eminim.. ;)
temiz ve ucuz olduktan sonra her mal alınır ve satılır. Fabrika üretmiş bunu :) o kadar kişi de almış satmış. dediğim kriterlerdeyse her zaman alınır :)
gökhan abiii bu gün trafikte çook düzgün bi ex gördüm mavi sunrooflu falan sahibi orta yaş bi abla aklıma geldin walla sorcaktım satarmısn edermisnn vs diee soramadım bu 2. san tarfında otobana çıkışta dönmek zorundaydımm geçtii gettti
Bro al bir dizel para olana kadar huzurla bin :D
ahh ex ahh nelere kafa tutuyordun beee
ex cokmu benzın yakıyor beyler bıraz kafamı karıstrdı
Arkadaşlar konuya sağlam bir hort çekeyim :)
Yeni konu açmaktansa mevcut konudan devam etmek istedim.
Yıl 2018 13-14 bin tl sularında ef almak mantıklı olurmu? İkinci araç olacak zaman zaman canım çektiğinde sağını solunu kurcalayayım onu takayım bunu sökeyim istiyorum belki zamanla umduğumu bulursam fazlasıda olur.
Benim en çok merak ettiğim bu meblağlar da çürüksüz bir ef buluabilir mi?
Rakam 13 - 14 bin tl klima sunroof gibi donanım beklentilerim yok.
Büyük ihtimal bulunur ancak çürüksüzden çok apaçinin eline düşmemiş olanı bulmak daha mantıklı olur.
Nese bende bir hortlatayım Sİ yatak saran motor olduğunu duydum kendimi perişan etmektense 1.4is ve 1.5ex arasında kaldım ??
1.5 Ex kullanmadım ancak karbüratörlü olduğunu ve sık ayar bozduğunu biliyorum. D14 motor daha yeni ve sorunsuz. Temizini bulduğun takdirde seni üzmez ama temizini bulmak zor. Daha önce 1.4 manuel killandım şimdi 1.4 otomatik kullanıyorum çekiş gidiş tatmin edici, beklentini ve bütçeni bilmiyorum imkan varsa 1.6 daha iyidir tabiki.