param yok borc yuzunden sattım 1.4 u sımdı 7 8 bişeyler var araba lazım eve alıp bıncem yanı gazlamıcam exte guzel arac dıye ex ıstedım
Printable View
benim çok hoşuma gidiyo walla abi hb olsun kırmızı sunroof bide üstüne bbs :D ohh mis
ilerde parayı buldukmuda k20 çakarızz bak sen fantaziye :)
karbüratörle enjeksiyonlu ex geçenler falan olmuş en güzeli ben hiçbir şey yazmayım takılın siz
Honda Civic 1.5 EX 1994 Model 8.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
Sana uzak ama ben bu arkdaşla konuşmuştum baya iddaa ediyodu temiz olduğuna dair eğer gerçekten dediği gibiyse alınır pazarlığıda var temiz duruyo araç.Sivasta tanıdık varsa baktır bence.
İlan sahibini tanımam bu arada.
Gökan, Timunun EF yi düşünsene...
Verelim EF sedan :)
ben çok memnundum kerem abinin dediği gibi iyi bir karbüratör ayarı sıkıntısız gider hatta linkteki araç fazla kalmaz bi bakın derim
Honda Civic 1.5 EX 1992 Model 8.499 TL Sahibinden satılık ikinci el
video göster hadi uyanık :D
gökanım al temiz bi EX bin bence izmir'de çok temiz arabala oluyor..
sen onu yaptın mı piyasası yükselir eminim.. ;)
temiz ve ucuz olduktan sonra her mal alınır ve satılır. Fabrika üretmiş bunu :) o kadar kişi de almış satmış. dediğim kriterlerdeyse her zaman alınır :)
gökhan abiii bu gün trafikte çook düzgün bi ex gördüm mavi sunrooflu falan sahibi orta yaş bi abla aklıma geldin walla sorcaktım satarmısn edermisnn vs diee soramadım bu 2. san tarfında otobana çıkışta dönmek zorundaydımm geçtii gettti
Bro al bir dizel para olana kadar huzurla bin :D
ahh ex ahh nelere kafa tutuyordun beee
ex cokmu benzın yakıyor beyler bıraz kafamı karıstrdı