nedir bu icatlar ne işe yarar arkadaşlar , takıp deneyenler var mı ? bi kaç forumda takan arkadaşlar güzel dyno verileri elde ettiklerini belirtmişler , bunların içeriği nedir ki ? sihirli tüp mü![]()
nedir bu icatlar ne işe yarar arkadaşlar , takıp deneyenler var mı ? bi kaç forumda takan arkadaşlar güzel dyno verileri elde ettiklerini belirtmişler , bunların içeriği nedir ki ? sihirli tüp mü![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
iki üründe birbiriyle mahkemelik biri birinden calmis falan
ikiside bir ise yaramaz, siteleri laf kalabaligi ile dolu okadar..
Experience is what you get when you don't get what you want.
bende okudum kavgalarını baya sallamışlar birbirlerine.nanocular v-charger'ın bayiliğini istemişler 2 tane almışlar aynısını yapmışlar falan , göz boyama gibi geldi bana da ürünler zaten.ne elektrik bağlantısı var ne de başka bişey.bi de geçenlerde bi alman ürünü geldi bana satalım hesabı , resmini bulursam koyarım birazdan o da turbo olduğunu iddia ediolar.geliom az soora resmi bulayım![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
madem bıseye yaramaz barı ılan tasarımını duzgun yaptırsalarmıs oda secım el brosu gıbı bıseye yaramaz unıveral yazmıslar))
ikiside bi halta yaramıyo fake bunlar![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
V-charger denedim 3 ay.. Tüketim taktırmadan önce 11.9 du.. 11.2 'ye düştü.. O kadar.. Performans falan sakın beklemeyin.. Boşuna para vermeyin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)