daha yeni makyajlandı 2013 te falan yenilenir en erken :D
Printable View
daha yeni makyajlandı 2013 te falan yenilenir en erken :D
korkucak bişey yok coupesi çıkmadan kasayı yenilemezler korkmayın :D
Kasa daha kız gıbı makyajlandı merak etmeyın.
cam tavan + bixenon
gerisi formalite
bende birkaç soru eklemek istiyorum r56 ların otomatik şanzıman sağlam mı garantisi bitmiş bir otomatik cooper s alınır mı ?
otomatik performansta ve yakıtta çok fark yaratıyor mu ?
mini cooper s i şu anda sıfır almak bnce cok mantıksız. Fiyatlarını tam bilmiyorum ama 70 bin civarı tahmin ediyorum. İkinci el olarak bakmanızı tavsiye ederim. Bn megane ı almasaydım 43 bine 2008 model 45000 km de bir mini cooper s alacaktım. tiptronik, cam tavan, otm katlanan aynalar vs, herşey full dü araçta
slm 207 rc ile aynı motor ,antalya tirafiğinde yazılımsız eksoz filitre v.s 10.2 gibiydi yeni sahibi ist. 13 litre gibi bence değerler yakın olur bu arada cam tavan olsun ....
Kronik bir iki sıkıntısı vardı yeni modellerle aştılar , 2007den itibaren iyi bakılırsa onlarda da problem yaşanmıyor.
Ses sistemi olarak net söyleyebileceğim şey H/K güzel çalmıyor. Benim aracımda Mini Wave teyp + 6hoparlor mevcut ve r53e göre net.
Cam tavan xenon güzel paketler ama cam tavansız da çok güzel , sessiz olabiliyor ve araba bariz iyi gidiyor ! :)
Yakıt olarak son dönemde gayet hızlı kullanımlarımla 8.5u geçmiyor ortalamam .. Sorun bende mi ? :)
Görkem arabanın fotografları yok mu merak ettim. güle güle kullan bu arada.
valla harman kardon haktanın arabada dinledim gayet iyi çalıyor ya :D
Bi-xenon far mutlaka alınmalı derim, ağırlığı artı fiyatı dert etmeyecek biriyse panoramik cam tavanda alsın. Öyle hi-fi hoparlör set filan isterse siparişle gelmesi gerek en az iki ay sürer.
Sürekli gazlayarak kullanırsan 16 - 17 litre yakıyor. Seri ve çok sakin olmayan kullanım tarzında 14 litre civarı yakıyor. Yok 3000 devirde vites atarım bu 3000 devire kadarda ani olarak değil de normal olarak çıkarım kimseye bulaşmam orta şeritten 120'yi geçmeden ani vites atmalar vs. yapmadan kullanırım ben derseniz 11 - 12 litre arası yakar. Yok ben gaza yumurtayı bile kırmayacak derecede basar arabayı kurum deposu yapacak derecede düşük devirli ve orta şeridi de sadece sol şeride dönüş için geçme maksatlı kullanırım öyle dur kalk trafikte hiç bulunmam, motorda tam olarak ısınmadan çalıştır park et durumlarım yok derseniz de 10 litre yakarsınız.
Eski işim gereği (satış) sıfır km.'den (yeni plakalanmış demo aracı) değişik kilometrelerde (takastan gelme) onlarca farklı Mini Cooper S R56 kullandım. Bu nedenle yazdıklarıma aracın sorunluymuş, bakımsızmış vs. gibi şeyler yakıştırmayınız.
valla ben yusufta beklerken 3-4 mini gezdim elimde ipodla auxtan bagladım hepsine .. Oem le H/k arasında ses yüksekliği dışında neredeyse hiç fark yok .. Hatta oem daha yüksek sese çıkabiliyor :)
ben nasıl hala şehir içi 8.5ları aşamadım o kadar denemeye gitmeme rağmen fln ? :)
Valla yok abi aldım alalı bi Erel çekmeye çalıştı :)
http://i54.tinypic.com/25jl8qd.jpg
r56 cok guzel araba r53 sanırın biraz fazla yakıyor deniliyordu bunlar galiba daha dusuk yakıt tuketimi var ama r53 - gp ler ciddi giden aletler ama henuz giden r56 ya denk gelmedim hiç .
evotech in bir paketi vardı down pipe+yazılım kampanyası vardı 1000€ 225 ps - 340 nm tork verileri vardı cok guzel bir sonuc cıkabilir..
para varsa jcw derim hic dusunmeden ..