bu araç fr dan ve cupra dan çok farklı ve kolay kolay yürütemessin sağlam para harcaman lazım al birtane eski kasa cupra veya fr doldur daha çok zevk alırsın eski bir fr sahibi olarak dolu bir fr keyfini anlatamam :)
Printable View
bu araç fr dan ve cupra dan çok farklı ve kolay kolay yürütemessin sağlam para harcaman lazım al birtane eski kasa cupra veya fr doldur daha çok zevk alırsın eski bir fr sahibi olarak dolu bir fr keyfini anlatamam :)
abi bunu bırakta, kazasız, boyasız, garajda unutulmuş 78binde beyaz bir gc8'e ne dersin? :D
Ben bile böle gc8 e hayır demem :D
iyi o zaman ben bu cuma alıyorum arabayı, askere gidinceye kadar arada bir binerim, isteyen olursa bana ulaşabilir :)
laaaan ne alması sen koyotana bin :D
subaruları rahat bırak :D
çok geç :D
Sahibi ile konuştum, jdm bir modelmiş, türkiyeye 3 tane getirilmiş yarışlar için. Diğerleri yarışmış bu günlük kullanım için saklanmış. Normal gc8 wrxlerden farkı büyük turboymuş. direksiyonu vitestopuzu falan nardi'ymiş. hangi versiyon bu arıyorum arıyorum bulamadım. 96modelmiş bu arada.
abi ayrıca initial-d de eleman ae86dan sonra gc8'e biniyordu. ahahah inanmışım :D
http://img.youtube.com/vi/dtC1nfF7aZk/0.jpg
Benimde vites tropuzu nardi :D yemiş la adam seni
bide sunroofsuzdur şimdi bu model.
valla bilmiyorum, bu hafta inceleyecem aracı.
Adamım sen parayı ae86 na gömsene, yar etmem arabayı sana :D
ağustosta askere gidicem, isteyen olursa veririm, yada durur garajda :)
heyyyyttttt nolmuş bu başlıkta :D:D::D
GC benim haberiniz olsun :D::D:D:D
subaruimpreza.org :: Giriş
burda tüm gc modelleri var ama 96 yılında jdm bi dünya gc üretilmiş, biraz bakınırsanız bulursunuz.
bu arabada birşey olması yüksek bu arada .1.6 parasına veriyor nerdeyse
Doğukan ben aylardır nedense üye olamıom bu foruma
bana bi üyelik yapıp atarmıusın bilgileri?? ricam olur
Bende üye olamadım kıstasları neki acaba:beuj:
Aynen bende eski üyeydim, sonra bi ara forum uçtu. tekrar üye olmak istedim bi türlü aktivasyonu yapılamadı.
üye başvurusu yaptım, onay bekliyorum artık :D