aracım daewoo nubira düz yolda gıdışinde hiç bir problem yok
ama cok hafıf yokuslarda bıle cıkmıyor arabada tek kısı olmama ragmen bıle cıkmıyor
sebebı ne olabılır ?
aracım daewoo nubira düz yolda gıdışinde hiç bir problem yok
ama cok hafıf yokuslarda bıle cıkmıyor arabada tek kısı olmama ragmen bıle cıkmıyor
sebebı ne olabılır ?
Cvk Rs
bu durum yeni mi oldu?
Aracın torku düşüktür motoru güçsüzdür sadece yokus yukarı olan bi problen oldugunu sanmıyorum.
debriyaj da bitik olabilir
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
lpg var 4 gun önce takıldı ama lpg den oncede aynı sorun vardı
çok canım sıkıldı pazar gunu kuşadasına gıttık 4 kısı yokuslarda kaldık rezalettı yav
Cvk Rs
arabayı 2 hafta once halam hedıye ettı
araba cok bakımsızdı alırken soleylemedıler boyle bır durumu
tanıdık bı ustaya anlattım durumu bujılerı degıstırır hava fıltresını temızlerız bısey olmaz dedı ama durumda degişmedi:S
Cvk Rs
büyük ihtimalle baskı balata bitmiştir
" Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır."
yanlış anlama kardeşim ama biz değilde sen biraz detay versen sorunla alakalı? bayırda cıkmıyor düz yolda kopuyor mu ? yoksa düzdede mı gitmiyor? egzoz gazı ne renk? hararet ne alemde? ne kadar yakıyorsun ? gaz ayarı yaptırdın mı? vs vs vs vs
evet araba boguluyor bı anda devır dusup kalıyor öle
uzun yokuşlarda 3 le bile gırınce bı anda devır dusuyor 2 1 sonra kalıyor
Cvk Rs
öncelikle araca bakım yaptırdınmı yaptırdıysan hangi parçaların değişti
bujiler dahil olmak üzere tüm ateşleme sistemi elden geçmesi lazım
anladığım kadarıyla araç hem lpg de hemde benzinde aynı sorunu yaratıyor
aracın kompresyonunu ölçtürün bir ayriyetten araç hiç hararet gördümü yağa su yada suya yağ karıştırma gibi bir durum sözkonusumu
diğer arkadaşlarında dediği gibi öncelik olarak, debriyajın eli kulağında bitti bitecek gibi hatta bitmiş gözüküyor
hararet 90 bile görmedı daha
bujiler degıstı fakat adam gıbı komple bı bakıma girmedi daha
arabanın 2 hafta oncesını hıc bılmıyorum arabaya hıc bakılmamıs
kaputu actıgımda nerdeyse yosun baglamıs durumdaydı
2 senedır dogru duzgun hareket etmemıs
Cvk Rs
sabahları ilk çalıştırdığında araç patırdıyarak çalışıyormu devir sabit durmadan yükselip alçalıyorsa eğer aracın conta yakmıştır muhtemelen sorununda ondan kaynaklanıyor olabilir
verdiğin bilgilerde pek açıklayıcı gelmedi bana aklıma gelen bu dur tabi klavya başında teşhis koymak zordur birde sen doğru düzgün bilgi vermeyince fazla yardımcı olamıyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)