majesty ve nexus hayalimdeki maxi ler. bunlardan birisiyle uzun yol yapmayı çok isterdim.
Printable View
SYM Joyride 200 şiddetle tavsiye ederim oldukça kaliteli gidişi yakıtı çok güzel bir motor fiyatlarıda abartı değil değerlendir derim.
Vespanın istenilen parayı haketmediğini söylemek yanlış olur bugün hala 70 yaşında vespalar sokaklarda dolaşıyor ve zamanında verilen paranın 10 katı daha fazla para ediyor..
Ayrıca Vespa sadece bir scooter değil bir tarz, sadece scooter almıyorsunuz yani vespacı oluyorsunuz.. Eğer aradığınız sadece scooter ise Piaggio alırsınız sonuçta aynı firma fly150 bana hoş gelen bir model scooter-maxiscooter arası ideal olurdu sanırım..
70 biraz abartı olmadımı:)
Evet öyle olmuş daha 2011deyiz değil mi :D
Ama 50-55 yaşlarında Vespalar hala sokaklarda geziyor, buluşmalarda toplantılarda baştacı ediliyor onu kastetmiştim..
Zaten seri üretime 1953te geçti yanlış hatırlamıyorsam..
edit: 1946 imiş 2011-1946=65
vespa et4 iyidir,fiyatı biraz pahalı ama hakediyor.çok şık bir scooter
bende o klasik görüntüyü istediğim için bu modelleri yazdım,,
honda beat
bws
activa güzel motorlar ama tarz değiller. sıradan geliyolar...
:Dmotosiklet tecrübem var ama yinede 5 6 bin tl vermek istemiyorum,,, ayağımı yerden kesmişken abart egzos takılan apaçi motoruda almak istemiyorum,,
büyük tekerlek uyarısı için saol bunu ilk defa duydum :icon_tup:
e5 çıkmıcam ama yinede giden bişey iyi olur heralde,
teşekkürler,
yok nexus çok iyi ama şimidlik fazla bana ,
Fidelle II de çok hoş aslında onuda oylasaydım keşke, ama marş sıkınıtsı varmış kronik olarak.. :beuj:
fiyat olarak yüksekler biraz sanki ..
bu motorda da fiyata takıldım açıkcası ,, tarz istediğim gibi ama ,,
karşılaştırdığın motorlar arasında çok fark var ama,bi tarafta vespa diğer yanda mondial..bütçen ne durumda bilemiyorum ama vepa düşündüğüne göre fena değil,eğer vespa alacak kadar gözden çıkardıysan belli rakamları mondialle işin olmasın.
125zn vardı arkadaşımda sıfır aldı,motor düşük süratte çukura girip çıktı 2ye ayrıldı,çin malı motorlardan uzak dur derim,güvenlik çok çok önemli.
2000model yamaha bsv var arkadaşımda 2007 model mondialle kıyaslanmaz bile..çok kalitesiz mondialler.
al bi vespa kafan rahat olsun
bütçe olarak 3000 3500 e kadar çıkmayı düşünüyorum bi taraftanda araba bakıyorum çünkü ,, bi kaç tane daha ortadan ayrılan çin motoru duydum direk soğudum zaten , kafanda canladırdığında allah korsun.. neyse bu anket olayında seçenkler arasında başka motorlarda varmış ama bilmediğimden sadece bunları oyladım mesela
Fiddle II ,
Aprilia Scarabeo
fly 200
joy ride,
şu anda fiddle ve et 4 arasında yım gibi bişey,, maxi scooter büyük şuanda benim için..
bu arada herkese çok teşekkür ederim ilgilenip zaman ayırıp yazıyosunuz..
http://i52.tinypic.com/2cosfns.jpg
http://i53.tinypic.com/34jdtap.jpg
düşünürseniz 3.500 lira istiyorlar 57.000 kilometrede
birde bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5058191/detay/
scooter için büyük diye birşey yoktur bence çünkü anında öğrenirsin kolay öğrenilen birşeydir sonra daha büyük hacimli bi scooter almak istersn al sat yaparsn parana olur olan o yzden almışken hem satışı zor olmayan hemde hacim olarak büyük birşey al dostum...
güzel konu bende çin malı bi scooter almak istiyorum zor tutuyorum kendimi :D
çaktırmadan bende takipteyim konuyu :)
motora sürekli binecekseniz paraya kıyıp iyisini almak mantıklı, çünkü mondial vs. çin malı motorlar vespayla kıyas kabul etmeyecek kadar dandik motorlar ama, yazdan yaza binecekseniz 125 zn çok mantıklı. selesi scootera göre çok rahat, sürüşü de öyle. tek kişi 80 görüyor. görünümüde marjinal sıfır fiyatıda 2.100 civarı olması lazım.
vespa tabi ki güzel ama bakımı, yedek parçası da aynı şekil güzel fiyatı. 2006 yılında amcam mondial 150 rt aldı, yılda 2 ay biniyo, geçen sene de binememişti 2.5 yıldır depoda yatan motoru binilecek hale getirmek (yağ,fren teli, lastikler vs) genel bakımı yani 100 tl tuttu.
bence yazın binilmek için mondial gayet mantıklı
yani şimdilik sadece ayağımı yerden kessin klasik görünsün istiyorum diye düşünyorum ama alınca bağımlılık yaparsa bu sefer neden onu almadım diye pişman olmak da istemiyorum açıkcası..
kafam iyice karışıt valla ankette biri seçilir bende ona yoğunlaşırım diye düşünüyodum ama daha karışık oldu durum şimdi seçenkte çoğaldı .. :beuj: :beuj:
NAPAK .. :icon_wack :beuj: :icon_wack :beuj:
İmkan varsa tabikide iyi markalar alınmalı ama Çin malını düzgün kullanırsan hiç bir sorun yaşamazsın ki sorunda yaşasan pistonu 15 tl.. al çin malı tepe tepe kullan bende var 3 senedir kullanıorum (mondial 150 RF Gayet seri ve yakıtı ekonomik 750 Tl ye almıştım)bundan öncede bi tane vardı onuda 5 sene kullandıım ilk çıktıklarında almıştım.. her 2,000 km de yagını bujisini hava filtresini değiştir (hepsi 18 tl) 20,000 km rahat kullanırsın.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2495457_n.jpg
Keeway arn düşünebilirsin.Rengi ve duruşu itibari ile çin motorsikletlerinin içinde en iyisi bence
arkadaşlar tarz olarak klasik görünsün istiyorum .. önerdiğin motorlar güzel ama tip olarak aradığım bunlar değil..