Selamlar
Ben anadolu yakasında oturmaktayım.Zamanında aracımın blogun ıcını yenılerken maslaktakı elektromobılı kullandım (hep subaru ve bu tarz arabaları yaptıklarını düşündüğümden) 3 gun adamların basından ayrılmadım allaha suku suana kadar hıcbır sıkıntı cıkmadı 10k km oldu.Yakın zamanda ulaşan v4 gc8 sti kapaklarımı bostancıda bozkurt rektifiyeye götürdüm adamın konuşması vs bogle arabalarda tecrubesız oldugunu hissettirdi neyse testı yaptılar(vakumların hepsı cok ıyı yamuk yok egzantrkler ıyı durumda vs ve subap lastıklerını sakın değiştirme orjnal dedi bunu diyince aklmda soru işaretleri kaldı ben her zaman subap lastıklerı bi acılmada değişmesi taraftarıyım neyse)
batı otonun ılerısınde sagda bi hacı amcayı tavsiye ettiler (dükkan adını bilmiyorum)gidiyim götüriyim bakalım dedim orda
subap lastıklerının orjnal olmadıgını ama yan sanayının kalıtelısı oldugunu sogledi kafam iyice allak bullak oldu hepsıne bır cok soru yonelttım ıste subap ayar boslukları
krank toleransları vs ıkısıde alakasız seyler sogledı.
Kısacası arkadaslar bu işlerden çok iyi anlıyan gözüm kapalı teslımedebılecegım çok iyi işciligi olan bi rektifiyeci biliyorsanız yardım edin