User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: integra egzantirik mili tork değeri

timuçin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

integra egzantirik mili tork değeri

Arkadaslar önceden integramin conta yakmasi hakkinda konu açmiştim. Bugün kapağı söktm. Iki silindir arasinda kacirma vardi. Rektefiyeciye kapagi götürdüm eğik çatlak hiç bir şey yok. Bloğu ölçü yine bişey yok. Tek sebep ya torklama hatasi yada ustam dedigim adam iki sene önce moturu toplarken çelik contaua çelik özelliği katsin diye sprey boya gibi birsey püskürtme yapti. Sonuc olarak contayi uzum uğraş sonu değiştim. Fakat egzantirik tutucularinin birinin civatasi kırıldı. Aksam iftar vakti acik tornacida olmadığı için yarina kaldi
    Acil olarak bana tork degerleri ve supap ayar ölçüleri lazim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.son olarak ben kapağı sokmeden once triger ve egzantirige basan yerleri isaretledim. Ama isimi garantiye almam icin krank kasnagindan bi olcuye getirip egzantirikleride bir noktaya getirmem gerekir sanirim. Yardimci olursaniz acil olarak cok sevaba girersiniz mübarek Gün Ortası nda

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/groups/Teamhondaintegra/

sorunu burdaki sayfaya yönelt daha hızlı cvp alabilrisin
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)