VTI olayı da bi ayrı zaten malesef,
Printable View
Benim ABSm'de sorun yok. Ama fiziğim iyidir evet :D
Hahaha diff kilidi sağlam orda sorun yok :D
evet malesef fiyatları yüksek temiz ve uygun fiyatlasını bulmak imkansız gibi gözüküyo şimdilik... :(
evet seat ve a3 te kafamda fakat dış görüntüsü golfün daha çok hoşuma gidiyor neden bende bilmiyorum :) onun için uygun bir fiyata bulabilirsem golf 4 tercihimdir
evet o ilanı görmüştüm gayet temiz bir araç fakat indirim yapması gerek 28 bin TL 140 bindeki bir golf için az para değil :) eski ama bu kadar nasıl bu kadar pahalı olabiliyor anlamıyorum ya çok tercih ediliyor yada sahipleri memnun belki alan olur diye yüksek fiyattan koyuyor :)
Hic sunroof prblemi yasamadm yasayan gti li arkadasimda olmadi.. Ben aracimi 8 ay icinde satmassam eger cok uzun zamana yayilmis 3071 projesi dusunuyorum sanirim... Allahim sen soktun sen cikar bu beladan yarabbim :D
Km soranlara 170bin mildeki aracimiza 1.7 bar cont stock internallara 2871 ile bastik.3 yil kadar sadece yag su buji :) bilincli prof uygulama ve bakimla sorunsuz..
28 lira iyi para.. :D
Hafta sonu http://www.techturkey.com/forum/sohb...ideo-gunu.html gelebilirseniz çok daha rahat bir ortamda görüşmüş oluruz.
arkadaşlar 150 lik GTI larla 180 lik GTI lar arasında ne gibi farklar var? mesela:
1. 150 liklerde esp yok, 180 liklerde var
2. 150 likler 5 ileri, 180 likler 6 ileri
3. 150 liklerde kkk k03 var, 180 liklerde kkk k04 var??? (bunu örnek olması açısından salladım :D)
???
farkları bilenler yazabilirler mi acaba? kırmızı arabayı ben alacağım sanırım :D
180 liklerde k03s var. vvt var, esp var, elektronik gaz kelebeği var.
150 lık olsun Agu olsun,dokum block olsun,kollar daha kalın olsun,emme manıfoldu portları daha genıs olsun,gaz kelebegı tellı olsun bızım olsun :)
1.8T Elektronik gaz kelebeği olmasın, bol miktarda fazlalık ve gereksiz performans noksanlığı.