Bu araba nasıl orjinalmi yoksa jant filan bişe varmı resmi olsaymış keşke.
Printable View
Full stock araç.
Bu arada aracın benle hiçbir alakası yok sadece bi arkadaşım için baktık.Kazasız boyasız olunca bana cazip geldi.Tabi görmeden de olmaz ama içi motoru gayet iyi durumda.Sadece kapılarında kapı vurma izleri var.Bide ufak bi sürtme ama vernik hasar görmüş boyada sıkıntı yok.Olursa da gene senin elinde olur.Ben phI arasam bunun üstüne giderdim.Tabi sizi bilemem :)
sportu yaklasık bi sene kullandık , lpgliydi ben aldıgmda. 17 jant vardı. Bence alacagın arabadır , bakımları üzmez , lpg ile az yakar 250 - 280 arası yakıodu bzm araba 17 jantlar ile. Deri koltuk , abs , yol bilgisayarı , klima , sunroof gibi özellikleri vardır. yürürü çok çok iyidir.
sana bi dost tavsiyesi ; arabayı aldıgında Aem Dryflow tak Cok fena bi sesi var ;)
2003 makyajlı modellerini tavsiye ederim özellikle.Yakıtı gidişine göre çok çok iyidir.Sadece yayla bile yol tutuşu çok iyileşiyo.Spor koltuklar,sunroof,4 airbag,dijital klima,xenon far ve yol bilgisayarı ile donanım seviyesi çok iyidir.
sunroof olayını yazayım bende 2001 yılında opsiyon olarak sunulmuştur 2000 modellerde yoktur.2000 modellerde döşemeleri komple kumaş olanı ve teybi eski tip philips olanlarda vardır.eskiden en kronik problemi ateşleme bobiniydi.
evet malesef bütçem en fazla 12.000 çıkıyo. Sunroflu alsa süper olur LPG farketmez olmasa daha iyi gerekirse kendim taktırırım. Şu iki arabada fena değil gibi
Renault Clio 1.6 16V 2002 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 56078150
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 60710836
Yokmu sağda solda bildik clio sport arkdaşlar öncelik siyah ve mavi renk
Arkadaşlar cliolarda km göstergeleri 240 olan ve sağ tarafta duran var aynı modelde bide 220 olan ve ortada duran var bunların farkı ne clio sportta bile gördüm ilanlarda. Fransız - Türk yapımı olayı mı var?
Hepsi orjinal Fransız
yakıt aynı mı?
Bizde tam 7 tane sport varki bunların bir tanesi egzantirık, piston gırtlak durumda dıgerlerıde kısa, filtre, ekzos, headers falan filan anlıcan hepsi iyi durumda. Kesınlıkle tavsiye ederim. K4m motor gerçekten saglıklık bir motor bu paralara alınabilecek en donanımlı ve en konforlu aynı zamanda zevk alınabilecek araç. Sunroof'lu modelini bulursan satarken daha rahat olur senın ıcınde.
ben satıyorum aracımı rxt sunroofsuz düşünürsen p.m atarsın :) ama sport çok daha zevkli..
Bende 1 haftadır sport bakıyorum Rs'i andırıyor inceden Rs tamponuda uyuyor sanırım konfor falan hp olarakda çok iyi