Zaten bu tarz ayar yapabildiğin LPG yazılımı var. Sendeki LPG kiti ne marka?
Printable View
tartarınıde bagımsız manuel ayarlanıyo degerler hatta bız benzın ecusuna denklestırmeye calıstık gecen hafta
Onun yazılımını bilmiyorum ama LPgcin ayar yaparken incele uğraşmıyo olabilir. Bazı sistemlerde belirli devirler aralığında çok değişik ayarlar yapabiliyosun. Bendeki sistemlerin bitanesinde direk map yapma şansın var. O şekilde bir ayar mevcutsa uğraşmadan istediğini elde edersin.
evet benım elımde program mevcut baglantı kablosu falan var kendıme ait, sadece logger bağlayıp her devirdeki afr yı ayarlamak kaldı zaten programda basit istersenız değer girerek istersenız şemadaki çubugu ındırerek kladırarak yapılıyor ancak benım derdım benzın gaz geçişini tps ye endexleyıp hı thr-low thr ayarı yapmak zaten safc ıle bunu yapabılırmıyım sorusunu o yüzden sordum
bır başka fikirde şu safc yerine vafc kullanıp , vafc tada 3 nolu vtec seçenegini seçip tam gaz yapınca direk vtec açtığı için arac vafc takı vtec açtıgında düğmeyi kırmızıya çeviren sistemden benzin-gaz ayırıcı butona bağlayıp yapmak :D
Ohooooo, uçmuşsun sen :D
bu baya mantıklı duruyor tam gazda lpg den benzine geçiş için vtec sinyalini kullanabilirsin sanırım.... yani örnek vermek gerekirse vtec açılışını turbonun full boost görmeye başladığı devire ayarlarsın
turbo dolarken LPG de daha fazla yanmış gaz çıkacağı için daha çabuk dolar full boost görüncede benzine geçip güvenli bir şekilde devam edersin...
sanırım bu fanteziye bende dahil oldum :D