|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
![]() Apexi Safc II son zamanlarda Türkiye de çok yaygınlaşan bir benzin hava karışımını düzenleyen aletlerden biri. ..Apexi Safc II Japon ağırlıklı olmak üzere %90 arabaların hepsine takılabilmektedir. 2 Renk seceneğiniz var siyah ve gri. 2 ile 8 silindirli arabalara kadar destek vermektedir MAF ve MAP sensorlu arabaların hemen hepsinde kullanılabilir. Bunun yanı sıra size 4 farklı ekranda değişik grafiklerle araba ile ilgili bilgilerde sunuyor. __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
Oz bende yaklaşık 3-4 saat önce serencebey'le bu ürünü tartışıodum. Apexi sitesinde bunlardan 3 tane var (SAFC NEO, S-AFC II ve S-AFC Select) farkları nelerdir bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '05 subaru Sti - '11 Honda Pcx-'12 Honda Crz
|
cevap verilmemiş ama bende bilgi istiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
Safc Select kalibrasyonu avrupa araçlar için düzenlenmiştir. base olarak özellikleri aynıdır. Neo yeni çıkan versiyon.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Satmış
|
bende aldım gibi birşey çokguzel bir bilgi vermişsiniz teşekkürler vede tebrikler
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: YENI CIVIC
|
yeni nesıl I-VTEC 1.6 motorlara uygulanabılınıyormu? artı ne getırır bıze?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
pek bişi geitrdiği sölenemeztek başına
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|