|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Integra GSR
|
With more than 15 million cars built, the Passat and Passat Variant rank among the really big successes in automotive history. Now Volkswagen is extending the model range of this car line by adding a third dimension: the Passat CC. Its fully independent body design, an interior that has sporty individual bucket seats in the rear too, impressive powertrain systems and technological highlights worthy of the luxury class, meld together to create a unique vehicle in the Passat’s market segment. The Passat CC is an elegant sedan and a dynamic coupé simultaneously. The concept and design of this Volkswagen are defining fresh, new directions beyond the mainstream.
Direct-injection gasoline and diesel engines with 140 PS, 160 PS and 300 PS At its launch in Europe, the 4.8 meter long Volkswagen will be offered with two direct-injection gasoline engines (TSI and V6) as well as a turbo-diesel (TDI). The gasoline engines output 118 kW / 160 PS and 220 kW / 300 PS; the turbo-diesel develops 103 kW / 140 PS and already satisfies the Euro-5 emissions standard that takes effect in Fall 2009. At this power level, the Passat CC TDI consumes just 5.8 liters diesel and is 213 km/h fast. Among the most economical gasoline engines of its class, with average fuel consumption of 7.6 liters per 100 kilometers is the 222 km/h fast Passat CC TSI. The Passat CC V6 4Motion is electronically limited to 250 km/h; its average fuel consumption is 10.1 liters. Standard equipment on the top V6 model: the new generation of 4Motion full-time all-wheel drive, as well as the new adaptive chassis control system and very efficient DSG dual-clutch transmission. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Integra GSR
|
canlısını gördüm çok beyendim açıkcası.sporttiflik we lüx bi arada
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
beyazını görmüştüm çok güzel bence mercedes cls tarzında bi araç bence hem sportif hem lüks
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
Gerçekten çok güzel olmuş, yandan CLS'e çok benzemiş. Sadece arka çam kıvrımları biraz daha geniş tutulmuş.
Umarım CLS'nin içi kadar boğuk bir araç olmaz. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
cok güzel bi arac tek kötü noktası arkasının 2 kişilik olması.
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Alfaromeo Mito
|
kartal vwgende bındım ınceledım bende gercekten cok basarılı bi araba olmus ismi passat cc deilde bambaska bi araba gibi farklı bi ismı olsa bence daa ii olurdu 50 bin euro gibi bi fiyatta a4 le 320 ile karsılastırırsan gayet normal bi fiyat orta sınıf cogu arabanın fiyatı 3asgı 5yukarı o fiyatlarda zaten bence alacak olana hyrlı olsun keyifli surusler diorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
2 ay önce kızılay izmir caddesinde bir esnaf almış üstünde g plaka vardı caddeye çekmiş herkesin gözü üstündeydi
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
ınceleme fırsatım oldu harıka bır otomobıl yapmıslar ...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: espri
|
bende canlısını gördüm çok hoşuma gitti...
ama 0 bunu alıcağıma 2.el bi cls alırmıyım... alırım
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |