|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
honda-tech' de okudum sahte greddy blow off larda adamlar işi iyice ilerletmişler, işte farklar;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
herşeyin sahtesi var bunun olmaması garipti
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
walla 10numara yapmışlar ama=)
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
paylaşım için hakikaten teşekkürler insanları aldatmaya yönelik çalışmaları ayyuka çıkararak kazıklanmaları önlemek gerekli zira bunu replika olarak yarı fiyatına değil bilmeyen arkadaşlara orjinal fiyatına satıyorlar bu hadi neyse hks yazısı olmayan bov ları bile hks die satan insanlar duyuyorum yazık....
__________________________________ ..::PASSATURBO1::.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
birebir yapmışlar nerdeyse
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Piaggio X9 250 Evolution
|
Çok yakın zamanda Türkiye'de distribütör vasıtasıyla Greddy markasının ürünleri satılmaya başlanıcak. Başka birinden ürün alma ihtiyacınız da kalmayacak. İlgilenenlere duyurulur
__________________________________ Loading World's Best Magazine... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
7 yeri farklı olsaydı başka isimde verilirdi piyasaya
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sahtesi daha güzel duruyor
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
benim dükkanımda ikisi de mevcut
bir kere birini dünya paraya satıosun ötekini dünya ucuza veriosun herkes orjinal alamıyabiliyor bazıları da sırf görüntü için ucuz olanı seciyor mecburan secenek sunmak zorunda kalıyoruz bizde ama rersimlerde görüldügü gibi degil replica ve orjini yan yana durdugunda cok belli oluyor replika ama orjinal elinizde yoksa bu sefer replikayı da anlama gibi bir şansınız yok yani bu direk satıcının insiyatifine kalmış bir durum zaten size orjinal diye replica veriyorsa o satıcı vicdanen de rahatsa diyecek bişey bulamıyorum __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Paylaşım için teşekkür ederim karşılaştırma çok güzel olmuş...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2011 YZF R6 126 Whp,Crossplane Crankshaft 2011 YZF R1,Mini Cooper Gp,Starex CRDI,Accent Lpg...
|
valla helal olsun cok guzel yapmıslar
__________________________________ '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
Farklar ilan edilmiş, bir sonraki seride sahteyi üretenler bu farklara dikkat ederler.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
aslında edemezler replica ürünlerin vede yan sanayi ürünlerinde kesinlikle orjinalinden farklı olması lazım yoksa cok büyük suctur
mesela honda civic 99 camurluk al yan sanayi uc kısmı bir yeri kesin farklıdır yada delik yeri karşılamaz vs vs bunun sebebi ceza almamak içiindir __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: 220-221
|
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |