|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() General specifications Country of origin: Sweden Numbers built: N/A Introduced: 2010 Introduced at: 2009 Frankfurt Motor Show Engine Configuration: Straight 5 Location: Front, transversely mounted Construction: aluminium block and head Displacement: 2.521 liter / 153.8 cu in Bore / Stroke: 83.0 mm (3.3 in) / 93.2 mm (3.7 in) Compression: 9.0:1 Valvetrain: 4 valves / cylinder, DOHC Fuel feed: Fuel Injection Aspiration: Light pressure Turbo Drivetrain Gearbox: 6 speed Manual Drive: Front wheel drive Performance figures Power: 230 bhp / 172 KW Torque: 320 Nm / 236 ft lbs BHP/Liter: 91 bhp / liter __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fk2 civic
|
arabanın on tarafındakı butun hırcınlıgı yok etmısler yazık olmus farları fln hıc begenmedım malesef...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
önü ford havasına kapılmış, konsolu ise ilk çıktığından beri beğenemedim. birde arabayı binbir renk(açık ve koyu gri bölümler) yapmasalar güzel olacak.
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
iyi çok heyecansız spor otomobilden uzak öndeki o güzel çizgiyide bozmuşlar illa makyajdan sonra eskisine göre kötü bi çizgi yapmak bi stratejimi acaba
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
bole kocaman farları olan arabaları sevmıyorum ya cok berbat önü
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
çakma focus olmuş..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 207 rc
|
bu aracın eski versiyonun almayı cıddı dusundum malzeme kalıtesi cok kotu plastık aksamlar elinizde kalacak hissi veriyor hatta en dusuk donanım modelinde standart kumho kotu bı lastık vardı parasını hak etmiyen bi volvo bence
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
herkesin dediği ve fark ettiği gibi bence de aşırı derecede yeni ford havasına bürünmüş
iyyykk yaw yeni araba almayın eskileri değerlendiriiin nasıl olsa hertürlü daha güzelleeeerr
__________________________________ http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg JDMWorks PHOTOWORKS Etme eşşekle muhabbet küstürürsün...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ön taraf daha güzel olabilirmiş birde artık şu kadranı ve direksiyonu değiştirse iyi olcak
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
volvo her modelde eskilerini aratiyo
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
deyısık bır tasarımm ama basarılıı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
son çıkan modellerin çoğunu beğenmemeye başladık , yaşlanıyomuyuz ne
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Beğenmiyorum bu arabayı bide Volvonun üretim planlamasınıda tabi.. Bu ne S40dada aynı iç konsept C30dada nerde kaldı spor otomobilin farkı...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: i-30
|
t5-RR
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Vectra A & S40 2.0T
|
ben volvo da servis danışmanlığı yapıyorum sağlamlık şasi on numara
ama işçilk ve malzeme kalitesi 5 kuruş etmez kullanımı rahat görüş mesafesi dar bir otomobil. ve parçası çok pahalı alırmısın deseniz alıpta kapıma koymam __________________________________ İstanbul Bebesi Değilimki Ferrarim Olsun. İzmir Bebesi Değilimki Rus Hatunum Olsun. Ankara Bebesiyim Bilader Bırakta Kafam Güzel Olsun |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Güzel duruyor hoşş
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2011 Punto Evo-My Life
|
T5-RR güzel olmuş,ama normal C30 önden bakınca çok zayıf üretilmiş bir 4x4 havası verdi ve iç işçiliğe de pek çaba harcanmamış...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
araba dediğin keskin olucak arkadas sert hatları olucak bakışları hırçın olucak böle yumoş gibi olmucak o modladıkları kötü değil jantlardan alçaklıktan falan kurtarıor biraz ama vasat bi araç bence
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |