|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() General specifications Country of origin: Germany Numbers built: N/A Introduced: 2009 Introduced at: 2009 Frankfurt Motor Show Engine Configuration: 60º V 12 Location: Front, longitudinally mounted Displacement: 6.233 liter / 380.4 cu in Valvetrain: 3 valves / cylinder, SOHC Fuel feed: Fuel Injection Aspiration: Twin Turbo Drivetrain Chassis/body: unitary steel Front suspension: four link suspension, active body control Rear suspension: multi-link suspension, active body control Steering: rack-and-pinion, power assisted, speed sensitive Brakes: ventilated discs, all-round, ABS Gearbox: 5 speed Automatic Drive: Rear wheel drive Performance figures Power: 750 bhp / 560 KW @ 5500 rpm Torque : 1350 Nm / 996 ft lbs @ 2100 rpm BHP/Liter: 120 bhp / liter Top Speed: 340 km/h / 211 mph 0-60 mph: 3.9 s E V12 "One-of-Ten" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Engine Configuration: Brabus SV12 R 60º V 12 Location: Front, longitudinally mounted Construction: aluminium alloy block and head Displacement: 6.233 liter / 380.4 cu in Valvetrain: 3 valves / cylinder, SOHC Fuel feed: Fuel Injection Aspiration. Twin Turbos Drivetrain Chassis/body: unitary steel Front suspension: three-links, adjustable Brabus struts with coil springs and gas-pressurised shock absorbers, anti-roll bar Rear suspension: multi-link, anti-dive and anti-squat geometry, adjustable coil springs over gas-pressurised shock absorbers, anti-roll bar Brakes: ventilated and grooved discs, all-round, ABS Gearbox: 5 speed Automatic Drive: Rear wheel drive Dimensions Weight: 1980 kilo / 4365.2 lbs Length / Width / Height: 4891 mm (192.6 in) / 1908 mm (75.1 in) / 1422 mm (56 in) Wheelbase / Track (fr/r): 2760 mm (108.7 in) / N/A / N/A Performance figures Power: 788 bhp / 588 KW @ 5500 rpm Torque: 1100 Nm / 811 ft lbs @ 2100 rpm BHP/Liter: 126 bhp / liter Power to weight: 0.4 bhp / kg Top Speed: 350 km/h / 217 mph 0-60 mph: 3.6 s __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
Son Düzenleyen Serencebey; 16-09-2009 23:30. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: espri
|
hyundai genesisden esinlenmiş....
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
E serisnin arka tarafındakı abzürt parcayı arastırdım bıraz. Ruzgar tünelinde gelistirmisler bunu cırkın gorunmesının yanıdna ınanılmaz bır aerodinamik saglıyormus. Adıda Speed Spads olarak geciyormus.
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yok artık ya dibim düştü
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Golf GTI - Allroad
|
SV 12 R gercekten muthis olmus.
E serisinin arkasindaki parcada gercekten cirkin gozukuo ama wardir bi bildikleri yaptiklarina gore zaten yukaridada aciklamis Burak
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Camurluk Tribulansı cok etkiliyor gidisi Drag Force olarak. Bakınız F1
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
S cok güzel E begenmedim
![]() E serisindeki camurluk kapatma islemini yakında modifiye hesabı burda da yaparlar ![]() Citroen BX cakması olmus hahaha ![]()
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
inanılmaz duruor 2 side fakat ledler pek olmamış gibi geldi bna
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 1966vos vos wv passat aprilia caponord
|
ewet biraz çirkin duruyor .beyazın üstünde cabon nasıl olur acaba merak etim ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
bence basarılı calısma e serısı yıkılıyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
haha o deilde simdi fark ettım E serisinn kadran 400
350 ılede sınırlandırmıslar
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
s seriisini hiç beğenmedim, e serisinede bayıldım, bittim, içim eridi
bakıyorum iki saattir
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
arka frenler nasıl soguycaksa
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
arka frene cok yuk binmedigi icin sogumasi pekte onemli degil ki zaten o alan bile sogumasina yeterli , on fren onemli yoksa arkalar sogumussogumamis sorun degil
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: -
|
yeni kasa E fenaymıs da arka jantlar niye kapalı o nolacak
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
arka tekerleklere gelen yanal rüzgar kuvvetini kestiğini söylüyolar
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
cirkin olmus.
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: artık yok..
|
direksiyon tasarımı cok hoşuma gitti
ledlere bende olmamış diyorum
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: var
|
yahu 350 yapacagına 340 yapsaydıda o parca olmasaydı keşke..araba güzel ama o parcayla degil.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |