|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=XRrULs3K07g Firma’nın Metroproject Quattro olarak adlandırdığı araç A3’ün altında konumlandırılacak, 3 kapılı 4 koltuklu aracın, 2009 yılı içinde üretilmesi planlanıyor. Sergilenecek konsept araçta 150 beygir gücündeki, 1.4 litre TFSI benzinli motor ön lastikler vasıtası ile gücünü yere aktarırken, arka bölümde bulunan 41 beygir gücündeki elektrikli motor, gücünü yere arka lastiklerden veriyor. Aynı anda çalışabilen motorlar ile dört çeker olabilen konsept otomobil, istenildiğinde sadece elektrikli veya benzinli motor ile de çalışabiliyor. Gücünü lityum-iyon pillerden alan elektrikli motorun menzili 100 kilometre. İstenildiğinde 100km/s hıza 8 saniyede ulaşabilen konsept araç, son derece düşük, 112g/km değerinde CO2 salıyor. Aracın en ilgi çekebilecek özelliklerinden biri de, firmanın iPhone benzeri telefon sistemi Audi Mobile Device olacak. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sonunda gençler için bişi üretti heralde audi içini beğendim bide yandan güzel duruo
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Çirkin , a2 gibi hayal kırıklığı olmasın da.
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
bencede çirkin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HPF Z4M
|
audi sonunda önü komple ızgara yapıp farlarıda ızgaranın içine koyucak
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 4th-5th gen. Toyota Celica
|
bende beğenmedim..
Cem sağol ama ilk kez burda gördüm bu aracı.. paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Ben hic begenmedim.
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
Motor sistemi çok ii ama dandik duruduyo dıştan içi iyi...
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: VW
|
ömer buna akülü çocuk arabası demişti biyerde ben de aynen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
o ızgarayı satın alınmasın diye yapmışlar ama göz var nizam var o ne
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ön taraf ve dikiz aynalarına bişiler yapmaklazım .. arkadan ve yandn görünüşünü ben beyendm içide biraz garip olmş
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Önden çatık kaşlı bakışı dışında hiçbir özelliği olmayan bir arac bence.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
sadece direksiyonu güzel..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: '09 Symbol
|
seri üretimde A1 olarak satılacak sanırım...tabii karoserinde ufak tefek değişiklikler olabilir..bu concept olduğu için abartmışlar biraz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: i-30
|
sıfatsız bişiy olmus bu
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
öncelikle paylaşımın için sağol cem fotolarda ve videoda görüldüğü gibi araç göze hitap etmeyen ve çirkin bir dış görünüme sahip ama videoda dikkat çeken en önemli özellik aracın bir teknoloji harikası olduğu teknoloji geliştikçe ve bu gelişim arabalara yansıtıldıkça arabalar dahada çirkinleşicek araçlar teknoloji bakımından hayatımızı kolaylaştırıcak ama kötü bir görünüme sahip olucak gittikçe uzay araçlarına yakınlaşıyoruz uzay arabaları dahada çirkin olucak hepsi teknoloji bakımından full olucak hatta uçucaklar ama göze hitap etmiycekler sanırım bu audi ve buna benzer araçlara şimdiden alışsak iyi olur yakın gelecekte bizi dahada donanımlı ama dahada çirkin arabalar bekliyor....
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 106GTI & GT30R civic D16
|
çok topaç duruyo......
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
+BEN
Önünü keşke daha sivri yapsalarmış. Yine bir plastik araba işte uzay tasarım muhabbetide iyi b..nu çıkarttı nerde o eski sert hatlar.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|