Ben begendim onu, arkasi guzel geldi gozume ki yolda gorunce 3 5 defa alisir z gozler :)
Printable View
Ben begendim onu, arkasi guzel geldi gozume ki yolda gorunce 3 5 defa alisir z gozler :)
Ne kadar çabuk kasa değişiyor bu sefer?
Arkası hafiften Giulietta'ya benziyo sanki
leon olmus
1-2-3-4-6 gerisi hikaye ...
7 kasa super olacak ama fiyati ucabilir :)
Bence guzel ama kesinlesmesi icin daha cok erken. Bu arada mk1 gibisi gelmedi diyenlere bir sorum var, arabalar klasik sevimli hos da 75 model arabayla bunu nasil kiyaslayabildiniz :) 16" bbs takabilelim diye yeni kasa cikarmayacaklar bunu biliyoruz degil mi :)
4 bence de cok guzel ozellikle bora olani :D
kıyaslamayı şu yönde yapıyoruz her marka modelin kendine göre bir ruhu vardır. bu kıyaslamayı da ona göre yapıyoruz benm gözümde golf 5 bu ruhu taşımıyor 7 nin resimlerine bakacak olursak buda taşımayacak gibi... en güzel en efsane her zaman 4 :icon_tup:
BKZ.
http://i307.photobucket.com/albums/n...Mk4GolfR32.jpg
Alperen kardeş zevkler ve renkler olayı gibi bir durum var burda.kimisi 4 beğenir kimisi 5.Kimine göre 5te o bahsettiğiniz RUH vardır kimine göre 6'da..
ne mk1,ne mk2,ne mk4,ne mk5,ne de mk6 hiç biri benim için bir golf mk3'ün zevkini veremedi. mk3 gti'ın ruhu yeter hepsine :)
Yine merceksiz far ile mi çıkacak acaba ? İyice çingen oldu bunlar
çok kötü :( zannetmiyorum ki bu araç üretilsin
valla güzel olmuş bence..en az azından golf 5 ve 6 dan güzel olmuş...tabikide en güzelleri 3 ve 4.
golf 6 o kadar para dök bir mercekli far olmasın oda güzel :) bu kadarıda ayıptır yani
Çok başarılı bi çalışma
Yeni aurisin casus fotolarindaki resimlerde böyle..
elmas kesim stoplar arka tasarımı güzelleştirmiş ama ön tarafı roccoya benzetseler daha sıkı bi tasarım olurdu