cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı
Kendinle bariz çelişkiye düşüyorsun kendi yazının içinde :)
Hepsine kendinmi sahiptin yada ailenin aracımıydı bilmiyorum ama zaten baştan beri sadece hyundai'ye bindiğin için birnevi fanatiği olmuşsun gibi geliyor , en azından izlenim bu :)
Yeni corsa kullandım diyorsun bu benim D kasa yani güncel olan kasadaki 3.cü corsam. Bu sınıfta başka araçlarıda kullandım, corsa rahatsız bir araç değil :) Benim şu anki aracım sport ki orjinal hali bile standart bir araca göre baya serttir(opel'in alt takımı zaten serttir,bununla x 2 de) hiçte rahatsız bir araç değil. En azından aynı sınıftaki 1000 tane ergonomi hatası bulunan abidik gubidik ufak hb den başka herşeye benzeyen araçlardan on kat iyi, ki aldığı ödüller vs ortada. Şu başlıkta i20 ile bile karşılaştırırsak sana bir sürü kusurunu sayarım i20 nin ki daha önce saydım. Bu zaaflarının makyaj ilede çözüldüğünü sanmıyorum ben.
Tekrar diyorum i20 motor olarak çok canlı yakıtı güzel ancak yol tutuşu çok vasat, ben gün içinde oraya buraya koştururken haliyle mesafeler arası uzak oldugundan tempolu kullanıyordum. Otoban yoncasında bile kaç defa corsaya alıştıgımdan hızlı girdim,giriyodum refuje. Kesinlikle stabil değil , yüksek hızlarda hafifliğindenmdir nedir yanal rüzgarlardan çok etkileniyordu. Plastik kalitesi kötü , yol sesi çok fazla alıyor. Kapıyı kapatırken opelden çıkan sese bak birde hyundai'den. Sanırım daha fazla yazmama gerek yok. Hyundai'nin o çok daha iyi dediğin honda'ya, opel'e yada vw ve bu ayardaki markalara gelmesine daha zamanı var. Yaptıkları iş ortada çok kısa sürede kendilerini geliştirdiler, ve bu hızla giderse çok kısa zamanda dahada iyi yerlere gelicekler ama diğer markalarda yerinde saymıyor.