740 ne yahu uçuş sefer numarası gibi, buna remap yapsan şanzıman dayanmaz 1000nm geçer mübarek...
Printable View
740 ne yahu uçuş sefer numarası gibi, buna remap yapsan şanzıman dayanmaz 1000nm geçer mübarek...
740 nm nedir ya
ortalama 4 gariban dizel sahibi olur o torkla :D
Ne yazsam bilemedim..
euro 6 demek deli divane kisilmistir bu motor demek. Yani bi mapping ile psikopat degerler cikar ortaya yengeç stayla olur.
buyrun buda ufak bir test videosu
BMW M550d xDrive 0-250 km/h Test Drive New M5 Style 740 Nm Diesel sport auto Christian Gebhardt - YouTube
xdrive olması apayrı bi dnya olmuş zaten. fiyat ne olacak acaba
Bu kadar tork'u benzinliden almak için 4 litre üzeri çift turbo lazım.
100-200 12 sn gibi :D 0-100 zaten ışınlanmış, yalnız 200 sonrasıda kesilmiyor bile araç. Ses desen hiç dizel sesi değil. Arkadaş adamlar yapmış yaaaa
M yapmis gercekten video ya oha diyorum o kadar.
740nm tork.. adamı koltuğa o biçim yapıştırır hee :D
hey maşallah diyorum :) araba güzel motor daha da güzel
ben artık kanguru sevmek istiyorum hayat çok boş geldi bu videodan sonra
yorumsuzzzzzz.............................. :D :D
diyoruz messi insansa biz neyiz, bu araba ise bizimkiler ne... :D:D:D:D:D:D
benim merak ettigim blok içinde diger 3.0d motoru ile degişiklik varmı.
fark sadece turbo ise 2001 2002 330d alınıp aynı configuration (3 turbo) uygulanabilir mi?
Saka yapmislar dagilinn
eski kasa 535 d lerde 5000dd donuyordu bunuda baya abartmıslar 5600dd ne demek ya yakında 6000dd donen dizeller gorucez herhalde. m yine konusmus
6.3 ortalama tüketim _?
381 Hp 740Nm Ama neden bu arabada 260 Km kadranı var?
boyun kıran spec torka bak maşallah :D
Hem emmeye hem gömmeye gelen tipten dedikleri bu olsa gerek :)
arkasinada 520d yazdinmi tadindan yenmez
babamın babasının dedesinin arabasıymış bu :D
çok güzel olmuş bencede
Bugune kadar yapilmis en mukemmel kul icadi....
Cok iii yaa 550 d :D
bmw olayı bitirmiş !
m seni seviyorum:)
3.0 Lt
381hp
740nm
6.3 ortalama tüketim
Hadi bunu da açıklayın atayizler!!11!!
harbiden daha huzurlusu yoktur heralde ...bu motora 6.3 yakıt tüketimi vay vay vay.
bmw yakışanı yapmış
Gecen Bulgaristandan arac sahibi geldi Gforce'a,arabanin arkasinda 525i yaziyor. Yazilim yaptiricakmis... 550Xİ cikti araba!!
Bununda arkasina guzel uyar ;)
Ama M harfi fazla gelmis,M'e ayip olmus...
dizel motor en fazla ne kadar devir çevirebilir ?
Yapmış yine Bavyeralı...
eskiden geçerliydi bu dediğiniz veya şöyle diyeyim şimdi geçerliysede, çoğu araçta değil ... Sıkıştırma oranlarını düşürdüler eu4 ve sorasında deli gibi ... Daha yüksek tork vs çıkarabilmek adına yüksek basınçta çalışıyor turbolar , ciddi yüksek o yüzden ne kadar yüksek güç almaya çalışırsanız basınç o derece anormal değerlere çıkıyor orjinal turbolarda bunu kaldıramıyor