7-8 k bile çevirir ama boş çevirir yüksek devirde güç vermez..
Printable View
Yapmış yine Bavyeralı...
eskiden geçerliydi bu dediğiniz veya şöyle diyeyim şimdi geçerliysede, çoğu araçta değil ... Sıkıştırma oranlarını düşürdüler eu4 ve sorasında deli gibi ... Daha yüksek tork vs çıkarabilmek adına yüksek basınçta çalışıyor turbolar , ciddi yüksek o yüzden ne kadar yüksek güç almaya çalışırsanız basınç o derece anormal değerlere çıkıyor orjinal turbolarda bunu kaldıramıyor
arkadaki yazı yeter işte.
en etkileyici olanı da bu
0–100 km/h Hızlanma: 4.7 seconds
Ortalama yakıt tüketimi: 6.3 lt/100 km
bunun 3,50M' ini yaparlar mı acaba :D 0-100 4 sec tüketim 5,8 litre falan :D
peki kaç paya kaç paya ondan haber verin
yakında bu aletleri dragtimes undurgraund racing gibi firmaların elinde GT-R larla 997 turbolarla rollinglerde gorursek hiç sasırmam eu6 normlarıyla 400 hp ye yakın guc bu aracın 600 lere kadar cıkabiletesi oldugunun sinyallerini veriyor gibi...
muazzam bi olay bmw muhendislerini tebrik ediyorum.
Parası M olduğu için baya iyi olur :D Benzinli M5 fiyatı ; 221.394EURO :o
Bu ilandaki araçla aynı motormu acaba ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_topl
Ayrıca limiti bireysel olarak iptal ettirmek mümkün olup kasko ücretinin maliyetini artırmaktadır.
youtube videolarında sorulan bir soru "For what? Still 313 hp Audi A6 are as fast as 381 hp M550d..." ?
ilginç dimi ama video karşılaştırmasına göre doğru :)
hocam şehir efsanesi olabilir mi acaba?
çünkü mercedes ve bmw nin donanım gibiseçenekleri var bu konuda biraz daha parayla hız limitörünün kalktığı araçlar var performans gruplarında.
250 km hızı güvenlik için yaptıklarını da sanmıyorum 120 km den sonra ha 200 ha 400 her türlü tahtalıköy yolu gözükür gibime geliyor.
tahminimce olay araç parçalarının dayanıklılık meselesi. v6 mustang videosu vardı araç 240 mı öyle bir hızdan sonra limitörlü sahibi limitörü kaldırmış tabi 250-260 yaptığı anda motoru kucağına alıyordu.