evet avrupada satışta ama türkiyeye maalesef
Printable View
evet avrupada satışta ama türkiyeye maalesef
abarth çok güzelmiş,beyazı alınıp bu şekle sokulabilir.
Evet tam 180hp likte gelmicek yazıcaktım resmini koymuşsunuz çok yazık ya nasıl bi satış stratejisi anlamadımki bunu; avrupada bide böle arabaları yaşlı amcalar kullanıyor ya hasta oluyorum.
Abarth olanda 4 pot fren bile var. Çok güzelmiş. 1.4 180 hp de iyimiş vergi olsun güç olsun. Yakıt durumları ne TJET lerin. GP ve Linea olarak.
marka nın stratejisi ilginç fix arızalar mevcut bahsettiğin arka kapı kolu torpido kapagının kapanmaması gibi ama neden se bu hatalar bir türlü düzeltilemiyor. ama fiat musteriside biraz farklı öle böle vazgecmiyor markadan
fiat yeni bravo ile müşteri kitlesini biraz üst düzeye cekme cabasında bu tip ufak tefek sorunlarla zor ama insallah basarır
abarth olanın verilerini bilen biri varemı o-100 felan please.
The first car from the reborn Abarth brand.
In standard Abarth form it pumps out 155bhp at 5500rpm (redline 6500) with 152lb ft of torque at 5000 rpm. It'll cost around £16,000.
Splash out an extra £4000 and you can get a specially-appointed dealer to convert your car to Essesse (SS) spec, as tested here. That gives you 180bhp at 5750rpm, plus 200lb ft at 3000 rpm. With this, your Punto can hit 135mph, and sprint from 0-60mph in a shade under 7.5 seconds.
keşke tr yede gelseymiş, beğendim ben :)
fiat ın üretim üslerinden birinde yasıoz bu araclar bize gelmiorrrr.bizim fiatcılar az yaksın die 1.2leri geitriorrr
Ben o fiatın satıs stratejilerinin ............
Hep böyle yaptılar, devam da ediyorlar.
Güzel olmuş , abarth jantlar çok güzel :)
guzel olmusda bıraz daha guclu olsa daha ıyı olurdu....