Türkiye özellikle clio rs için çok güçlü bir pazar değil, bende kılıfına uydurup satabilceklerini düşünüyorum ama 15-20 araç için uğraşmazlar..
Printable View
Özgür ama fiyat gti ve seat ile yarışıcak düzeyde olursa cok tutar bence bu araç. 15 20 araç ile kalmaz
Juke dig-t'lerin sıfırını ne kadara satıyorlardı ? Şuan listede görünmüyor da
Nissan motoru diyebiliriz hacı
Nissan MR engine - Wikipedia, the free encyclopedia
burası türkiye s2k lere 80-90 milyar verenler Roccoya 72-73 veren varsa Clio RS de verirler diye düşünüyorum
Klasman olarak ayırmadım genel olarak bahsettim ben türkiyede arabalara verilen kısımdan bahsettim o paralara denk gelen arabalara o paralar veriliyorsa clio rs de verilir ;) parası olan adam verir alır diye düşünüyorum megane rs trophy de 130 küsürdü ama alanlar var
1.6 hacim üzeri olupta 1.6 hacim gibi vergilendirilen araç var mıdır? ben de cevabını merak ettim.
Bir kaç araç için kasko bedelinden mütevellit bir alt dilimden vergilendirme vardı ayrıntsını hatırlamıyorum kasko sigortaları değerlerinin %5 ini aşıyorsa bir alt dilimden mi ne yaralanabiliyordu c63 amg e92 m3 gibi modellerin fiyatlarından dolayı hacimlerinin vergisi değilde bir alt dilimden vergi ödüyorlardı sanırım baya karışık oldu fakat böyle bir şey vardı sanırım...:D:D
meg rs trophy dediğin arabanın rakibi golf r , rocco r.. rocco r 'ın şuanki satış fiyatı 55.200 EUR + 1.627,50 TL , hesapla bakalım ne kadar çıkıyor..
Demek istediğim o ki , Golf R veya Rocco R'ın yanında Meg RS / RS Trp ne kadar sattıysa Polo GTi'ın yanında Clio'nun satma şansı en fazla o kadar ki vergi diliminden dolayı daha da az. ;)
Sen niye bu kadar dert ettin ki bu olayı satar satmaz diye ben ne diyorum parası olan adam alır klasman olarak bu araba bu segmentte bu ,bu arabanın dengi bu diye yazmıyorum 70 bin lira diyelim misal roccosunu satar alır adam tercih meselesi bu parası olan adamda vergiyi pek düşünmez diye düşünüyorum :icon_tup:
ya renaultun symboller filan insanlarda kötü izlenim bıraktı teneke diye diye son 2 yılda çıkardıkları arabaların bazıları gerçekten kaliteli biz 19 senedir renault kullanıcısıyız nerdeyse tüm araçlarıda kullandık meg rs trophy mükemmel bi araba ama işte bazı araçlar nedense tutulmuyo türkiyede fiyat dolayısıylada uçuk gelince insanlar renaulta 100 milyar para verilir mi diye düşünüyor
Hele bi gelsinde alan illa olur o zaman kardesim ;)
Valla Türkiye'de Renault'a bakış belli, ama güzel bir fiyatla iyi satabilir.
Clio v6 apayrı bir örnek bence özel bir araç, tüm dünyada kaç tane satmış ki Türkiye'yi baz alalım.
mk1 clio rs baya var piyasada, Alp'in dediği gibi rekabetçi bir fiyatı olursa satabilir ama en önce şu cc olayını çözmeleri lazım