valla abi fiyatı makul bir parada tutarlarsa 60-65 bin civarı satar ama üstü sıkıntılı olur
Printable View
valla abi fiyatı makul bir parada tutarlarsa 60-65 bin civarı satar ama üstü sıkıntılı olur
kardesim bende siyah clio 4 siparisi verdim almanyada yasiyorum .ama senin arabada degistirdiigin bazi özellikler var onlari okudum mesela kumanda tusuna basinca arabanin ic lambasi degilde disardaki farlarin yanmasi gibi ..bu konu hakkinda bilgi verirsen sevinirim .yani araba yeni o bakimdan elektrikte bi problem cikmasin sonra sigortada. simdiden tesekkürler.
Bu da küçük bir tanıtım videosu. Sport modda 150 milisaniye de vites değiştirdiğini söylüyor dış ses (6.48)
Tek eksigi bixenon ve cam tavan. Ekran menüsü süper olmuş degerleri görmek için :)
arkadaşlar sene sonuna doğru bi kampanya yaparlarsa 0.9 icon donanım alabilirim. belki çok gaza gelirsem ilk fırsatta bile alabilirim. sizce 1.2 mi 0.9 mu icon ile touch donanım arasında çok fark varmı görsel olarak ? ve dizel bi araca göre yakıtı çok fazla olurmu dersiniz 0.9 motorun. ortalama 4,5lt gösteriyorlar teknik özellikelerde. 1.6 75 lik polo kullanıyorum azda olsa yüzüm gülsün isterim yakıtta.
0.9 u test ederken ben sıfırladım sayacı, 4 ışıkta durdum, 2 kez 0-150 yaptım ve 100 de yaklaşık 3dk sabit gittim, sonuçta ortalamam 5.3lt gösteriyordu.
Bir kaç RS videosu, bilgilendirici nitelikte.
Renault Clio R.S. 200 EDC - EVO magazin - YouTube
Hot Lap of the Renault Clio RS 200 EDC - Renault TV - YouTube
Acaba bu arabanın official ring süresi ne zaman belli olacak, in car videolarla birlikte pusuya yattım bekliyorum resmen :D Fena görünmüyo piste yakışmış;
Renault Clio RS - la nouvelle Clio Renault Sport R.S. - YouTube
90lık dizel bendeki, ECO mod olayını açınca 70 hpye falan düşüyor araba :D Resmen gitmiyor ECO mod açıkken. Yalnız yakıtta 1 litre kadar fark ettiriyor bu olay.
ECO olayı kapalıyken, hafif gazlamalı vs kullanınca 5 litreydi ortalaması. Normal haliyle gidişi gayet yeterli bence. Çok öyle gazlayım vs huyum yoktur zaten.
Full depoya bu gidişle 1500 KM yaparsın sen Night :D
Bendekide 2013 ICON
Şu anlık çok memnunum herşeyinden
ECO tuşu tam eşşek yapıyor aracı tek sıkıntı o ama onuda ekonomi için kendin kullandıgın için sıkıntı yok :)
bir an sevinir gibi olmuştum oysaki :D
GrandTour hala gelmemiş merakla bekliyorum ya
demek istanbula doğru yola çıktılar iyi iyi