Gökhan abi bu difüzör hiç işlem yapmadan direk oturuyomu yoksa kesme biçme var mı :D
Printable View
Gökhan abi bu difüzör hiç işlem yapmadan direk oturuyomu yoksa kesme biçme var mı :D
Beyler kavaciktaki dacia ya ugradim gecen. Son zmnlarda aklimda clio 4 vardi. Girdim iceri clio satiyomusunuz dedim satariz abi dediler:) 1.5 dci icon 90 hp start stop icin 45 bin fiyat verdilr.. bana biraz yuksek gibi geldi . Acaba dacia uzerinw komisyon fln mi koydu? 90 hp icon beyaz arac. Start atoplu 43 bin gibiydi sanki???
bende 3 hafta önce 1,2 benzinli icon aldım.senin dedigin modelide sormuştum 45 bin demişlerdi ankara neziroğlunda.
Ankarada test ettim bugun 0.9 motor olanindan. Jettayi bu ara musteri bulursak direk alicaz insallah beyaz varmis ellerinde. Gidisine hayran kaldim. Klima acikken hic zorlanmadi.yalitimi da iyi. Motor sesi de oyle. Açıkcası o paraya alinacak araba.
1.2 turbo edc gelmiş tr'ye.0-100 değeri etkileyici.
teknik özellikleri
Maksimum Güç kW (bg/DIN) 88 (120)
Maksimum Güç Devri (dev/dak) 4900
Maksimum Tork Nm CEE 190
Maksimum Tork Devri (dev/dak) 2000
Maksimum Hız (km/s) 199
0-100 km/s (sn.) 9"4
Karışık 5,2 lt
Şehirdışı 4,4 lt
Şehiriçi 6,6 lt
120lik motoru yurtdışına yolluyorlardı gtline olarak zaten. Motor iyi,şaka makinası gerçekten.
Gtline olarakmı satıcaklar acaba bizdede? Jantları vs çok hoş duruyor. Bilmeyenlere:
http://lh4.googleusercontent.com/-DD...-GT-Geneva.jpg
1.2 tce manuel vitesli olarak tercih edilebiliyor mu
sanmıyorum genelde edc satılıyor
Gtline cok yakiskliymis yalniz. Fiyati duzgun olursa alicisi cok cikar bence
Siteye göre normal olarak satılacak belki sonradan satışa sunarlar
şuan kiralık clio 4 var ama 1.2 tce modelinden alırım direk ön taraf reklamdaki gibiyse kaçarı yok
Bu ön çok iyi ;)
http://www.autozine.org/Archive/Rena...io_IV_RS_1.jpg
yanlız türkiyeye 1.2 TCE modeli nasıl geldi fransada 1.2 TCE GT olarak geçiyor önü aynı böyle
ama GT modeli gelir mi oda var yada rs bodykit gibi GT bodykiti getirtces artık 3000-4000 tl ye :D
Gt gelecek diye bilgi geldi ama sağları solları pek belli olmuyor.