gt Bursada üretilmiyormu ? Megane gibi yurtdışından geliyorsa dahada kaliteli olacaktır yerlilerden
Printable View
gt Bursada üretilmiyormu ? Megane gibi yurtdışından geliyorsa dahada kaliteli olacaktır yerlilerden
sedan megane 2 sıfır alıp 10k sonra her yerinden tıkırtı gelirse ve arkadaşındaki hb ithal megane 2 70bindeyken bile tek bir konsol sesi yada rüzgar yada tıkırtı vermiyorsa başına gelirse ve moralin alt üst olursa o zaman anlarsın insanların ön yargısını.
bana göre %90 haklı insanlar ön yargılarında.
Önyargı olduğunu nerden anladınız? Megane 1'den beri bütün serilere binmiş biri olarak bizzat deneyimlerden söylüyorum.
2009 model ithal megane var bende, birkaç ay evvel birisi yanıma yaklaşıp memnun musunuz diye bir soru sordu.Evet dedim.Ben hiç değilim diyince aracınız yerli üretimmi diye sordum ve evet yanıtını aldım.2012 aynı model araca sahipmiş.Binip incelediğinde keşke 2.el yurtdışı üretim alsaydım dedi.Çalınabilicek heryerinden çalıyorlar araçların.
Arabanın boya kalitesinden,dengesiz duruşundan dahi anlaşılıyor yolda bakınca.O kadar söyleyeyim
bu clioda 17 " jant gelecekti orjinal üstünde geldimi
valla 20 senedir renault kullanıcısıyız şuan 2012 A6 var 2004 Clio Hb var fransa çıkışlı bide kiralık clio 4 var yeni cliodan memnunum ama Fransadan gelen arabalar daha kaliteli oluyor bu bir gerçek bunu clio 4 le kırdı diye düşünüyorum bursa inşallah reklamdaki gibi GT olursa kaçarı yok asla ama Grandtour alırım hb in bagajı çok ufak ya :D
malzemelerde farklar var.. tekrar tekrar yazmış olacağım ama yan yana bir yerli bir ithali koy.. duruşları bile farklı.. yerlinin sinyal kolu at organı gibi uzun, ön konsolu 2 parça, stepnesi aracın dışında, lazer kaynak yok, tavan çıtası var.. vs vs
98 accent vardı bizde , yurtdışı üretimi, alt komşudada yerlisi vardı. Adam bizim arabaya binince sanki başka marka arabaya binmiş gibi oluyorum diyodu
Ben benim Cliodaki sıkıntıları yazsam ansiklopedi olur :D Ha her araçta olmuyor, arada benimki gibi bonuslu olanlar çıkıyor orası ayrı konu.
Çok genellememek lazım ancak TR fabrikasında üretilen araçlarda hata payı daha büyük onu da kabul etmek lazım.
Grandtour cidden çok tatlı :)
Emekli genç her yaşa gideri var bence :)
Bu segmentte clio dizeli tek geçerim
dün yeni clio rs yanimdan basarak geçiyordu.aracin sesi mükemmeldi.
Satışa cıktımı onlar?
Türkiye yi bilmiyorum ama Belçika da dün galericiler tarafindan test ediliyordu
clioda sunroof gelicek deniyodu onun hakkında bir haber varmı ?
GT line gelirse almayı düşünüyorum elimdeki clio mu satıp :)