öldürme lan öldürme eskidendi o :)
Printable View
Sıfır aldım 3.000 km yol yaptım. Pek bi beklentim yoktu alırken yakıt ekonomisi ve yeni dizaynı hoşuma gitmişti sadece. Şu ana kadar en ufak bir problem çıkarmadı parça kalitesi ve işçilik beklentimin çok üstünde.Sağından solunda hiç ses gelmiyor. Üzerindeki motor kasası için gayet yeterli. Yakıtı ekonomi anlamında çok iddialı şehir içinde bile çok düşük tüketimi var. 5. vites 90 km ile zaten mazotun buharı ile yol alıyor.
konsolu çok güzel gözüküyor
Çok güzel bi clio 4 :)
http://imageshack.us/a/img850/129/dcb2.jpg
http://imageshack.us/a/img694/3629/rpvp.jpg
Nokta atışı yaptı Murat son hamlesiylen
Mükemmel duruyor gerçekten
gecen hafta clio 4 1.2 turbo 120 hp edc otomatik sanzıman ile bursaya gittim geldim...
+ ları
tatminkar performans
dusuk yakıt tuketimi
yuksek donanım
guclu frenler
dengeli yol tutusu
konsol
hissiz vites gecisleri
- leri
sağ arkaya kafanızı cevirip bakınca hiç bisey goremiyorsunuz
eco mod arabayı resmen gebertiyor (yokusta sahinle aynı performans :D)
koltukları biraz sert
arka yolcu kısmı dar.
piyano black kaplamaların da bi sure sonra dağılıp gideceğini düsünüyorum daha kaliteli malzemeden yapılabilirdi.
genel olarak alet basarılı...
Clio RS Türkiye'ye gelicek mi? Gelcekse ne zaman? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok güzel olur.
Adama Demezlermi Hani Bunun RS'i :hahaha:
clio 4 kensi segmentinde en iyisi bence
tasarım çok güzel ama reno işte bir sevemedim
bu aracla uzun yola cıkan varsa bı yazsın lutfen 120 den sonra ne oluyor
araç 1070 kg. ben yeri geldi 190 lara kadar çıktım. elbette 120 deki kadar yol tutmuyor ama o süratlerde en kral arabadan bile pek birşey beklemem amacı öncelikle konforlu ulaşım olanlardan. Siz yol tutuş anlamında sordunuz diye farz ediyorum. aracın yol tutuşu bugüne kadar kullandığım araçların hepsinden çok çok iyi (8 reno bir hyundai kullandım. symbol megane 2 f7r getz vs) 160 larda kamyon yanından geçerken şöyle bir rüzgar tutuyor sanki ama sağa sola atma yok. belki ben geniş taban lastik koydum onunda etkisi vardır. orjinalleri uzun süre kullanmadım ziyadesiyle sertti.