direk ds 3
Printable View
direk ds 3
ben beğendim valla güzel olmuş
Renault markası kendini artık preminium seviyeye çıkarmaya çalışıyor bence clio 4'te tutmuş bu.
alt kesim için dacia ile eski platformlar değerlendirilecek. Motor yerpazesi ekonominin dibine vurmuş ama eminim yüksek fiyatı bunu baltalar.Eğer hyundai'nin yaptıgı gibi psikolojik fiyatlandırmaya gitmezler ise. profilden ds3 hissettim iç mekan oldukça özgün ve hoş olmuş.
Abi bence renonun kemik müşterisi ucuz fiyat arar...Eğer pahalı bir fiyata satmaya çalışırlarsa tutmayabilir bu araç...
Gram begenmedim
ah o vtes koluuu
Bence harika olmus... Keşke arka tarafı ibiza dan copy paste yapmak yerine birazcık değiştirselermiş yalnız.. Ha bide öndeki logo? O ne ya Renault tır yaparken yanlıslıkla buna koymuslar herhalde. Bir de sene oldu 2012 - o vites nedir öyle aga ya...
aaa citroen
bende begendim ama öndeki logo bi büyük olmus:)
Teybi de değiştirmiş bunlar.. Aman Allah' ım..
renaultunun alıcı kesmi belli renault premium araç çıkarsada kaliteyi ucuza satamaz gene bmw mercedes fiyatlarına yaklaşır araçların fiyatları kimsede o fiyatlara renault almaz üç beş ekler mercedes bmw alır gene..
tasarımı çok güzel de, o logoyu o kadar abartı yapmanın alemi nedir ??
hiç sevmedim ya önden hele çok itici geldi:beuj:
amblemıde stokta bulamamışlar tırların ustunden sokmusler sanırım
bunun tasarımını yapan elemanı allah alsın :D Renauld Truck styla Logo:D
kokpit renault dan beklenmeyecek kadar güzel
bu sefer olmuşta
2.0 RS yokmu bunlarda
çok beğendim,vites bu kadar uzun olmasa..ama o da renault klasiği işte,ama tasarımını çook beğendim sarısı da kırmızısı da alınır...
insanlar hangi marka olduğunu anlamayacak diye mi logoları böyle nal kadar yapıyorlar.. küçült şunu yahu.. Peugeot da öyle..
at nalı kadar logo harici çok güzel olmuş ben beğendim şahsen. şuan 08hb ne biniyorum gayet memnunum :D sıfır beklenti sonsuz memnuniyet olarak :D
Polo ve Golf ün yasak ilişkisi
fiyat ne olur acep baya ilgi çekici
Başka arabalara benziyo illa ki ama ben çok beğendim
herşeyi güzel hoşta şu vites topuzlarına adam akıllı bi şekil veremediler.
logoyu bundan almışlar heralde :D
http://www.kamyonalsat.com/galeri/da...R%20resimi.jpg
buna bazıları katılmayabilir ama bence stopları hafif rr evoque hafifte czt karışımı bişey olmuş.
2004 te sıfır 1.2 almıştım 2012 de 1.2 tce yda 1.5 dci geldiği gibi siparişi veririm hayran bıraktı iç tasarımı renaultdan beklenmiycek davranış :)
Clio 4 hakkında yeni bi bilgi ulaştı dün, onu da paylaşayım. Tamamen kişiye özel üretim yapılabilecek bu araçta. Dolu paket, boş paket diye bişi yok. Ne istiyorsanız, size ne gerekliyse sadece onları ekleyebiliyorsunuz araca.
göstergeler,amblem, ve kapının altı olmamış.
adamlar yapmıs gayet ıyı
Valla umarım doğru bir fiyat politikası uygulanır, yoksa araç hoş yani, yakıt değerleri de güzel..
Bu sefer olmusta bukadar dolu modelini bize yollamazlar o ekran vs Tr de hayal olur gibi olursada 60 bin TL isterler :)
ibiza olsaymış sanki :D güzel ama clio olmamış :s
araç bursada üretiliyor ve burdadada dolu versiyonu olur fakat fiyatı ne olur onu merak ediyorum ,kısmet olursa renault türkiye ile fabrika gezisi yapıp göreceğiz rfc olarak bu araçları..
Söz konusu uygulama ile fiyatlar uçar gider, yada uygun fiyatlı olsun diye baz donanımda dahi sunulan ekstralardan vazgeçer millet.
Umarım böyle bir araca bunu yapmazlar, parası olan için çok güzel tabiide, clionunda hitab ettiği kısım belli. Ufak bir hb de kişiye özel üretim sadece maliyeti arttırır başkada birşeyi değil.
Bahsettiğin RS vs. de olsa eyvallah ama normal clioda ı ıh..
öndeki logo çok büyük olmuş