benim kullandığım 13bin kmdeki araçta da rüzgar sesi geliyordu ön kapıdan baya..
Printable View
ya bu renault lardaki kelebek camı sesi bizim 2000 model symbol un arka camlarında da var adamlar hala düzeltemedi gitti. yolda giderken fışır fışır bi zaman sonra acayip sinir bozuyor :D
1.5 dci EDC gelecek mi Tr'ye bilen var mı ?
Belki size güzel geliyodur aslında güzeldir belkide ama bana göre değil, nedenini söyleyeyim Alanya'da konaklı virajı var bilenler vardır elbet orası normal bi arabanın 90 100 le yer diye tabir ettiğimiz şekilde alabileceği bi viraj, o viraja 70 le girdim arkadan kaymaya başladı araba dedim yerler ıslaktı herhalde neyse diyip geçtim, ertesi gün hava çok güzel yerler kuru tekrar bi 70 75 km hızla geçtim tekrar kaymaya başladı bence çok bırakıyor arkasını hele esp olmasa hiç tutmayacak :) ki bu benim kişisel görüşüm agresif kullanırım biraz... ( Denemek amaçlı öbür aracım leon ile aynı yerden 130 la savurmadan geçtim )
Benzinli 1.2 Evlerden Irak :)
8 sene renault yetkili serviste çalıştım ithal ile yerli arasında daglar fark var yerliler dökülürken ithallerden tık ses gelimiyordu
renault sevdiğimden değil yanlış anlaşılmasında 70 ile 130 arasında iki kattan fazla fark var. bugün üretilen std. b, c ve d segment bir araçta hiç bir şekilde bu kadar fark olmaz. desen ki std. clio ile 70le dönüyorum, silik lastikli leon wtcc ile 130la dönüyorum tamam derim de dediğin araçlar ile hız arasında çok absürt bi fark var :)
bana arkadaşın hayal dünyası fazla gelişmiş gibi geldi :D
Şu RSler gelse artık
Clio yla Leonu aynı segmente koyması zaten olayı tam kavrayamadığının göstergesidir :D
sırf sen böyle konuşunca dün gece çıktım denedim 70 80 arası öyle uzun düzlüklü bi virajda deildi.viraja girdim ama ne bir atma nede savrulma olmadı. bence sen hayal görmüşsün. ki ben zannetmiyorum 70 le arkayı atsın çok aşırı keskin bi viraj olcakki anca dedigin olsun.
1.2 benzinli icon fiyatları ne durumdadır ikinci el. Yakıtı nasıl 1.2 lerin? Bir arkadaşıma alıcaz büyük ihtimalle.
Ne yalan söyleyim dış görünüş gerçekten çok başarılı bir araç kırmızı rengine halen için gider.. Ben aracımı alırken bakmıştım clioya. Baz paket 1.2 alacaktım. ancak içerisinde işçilik ve plastiklerin duruşu hayal kırıklığı yarattı üst pakete bütçe elvermediğinden almamıştım. Arkadaşımda 0,9 turbo full olan vardı inanılmaz keyifli ve güzel sesli bir arabaydı... Şimdi corsamız var..memnunum. 1.2 motorunda corsadan farklı bir tüketime sahip olacağını düşünmüyorum ben şuan şehiriçinde 3000 devir vites değişimi ortalama 100 km hızı geçmeden 6,2 litre tüketiyorum. şehirlerarasında ise 110 120 altına düşürmessem 5 litre... eğer 80 le gidersem 4,2 - 4,5 civarında tüketiyorum.
dıştan hoş işin içine girince fos. hadi bu clioya eyvallah da symbol tam bir rezalet..