bunun tasarımını yapan elemanı allah alsın :D Renauld Truck styla Logo:D
Printable View
bunun tasarımını yapan elemanı allah alsın :D Renauld Truck styla Logo:D
kokpit renault dan beklenmeyecek kadar güzel
bu sefer olmuşta
2.0 RS yokmu bunlarda
çok beğendim,vites bu kadar uzun olmasa..ama o da renault klasiği işte,ama tasarımını çook beğendim sarısı da kırmızısı da alınır...
insanlar hangi marka olduğunu anlamayacak diye mi logoları böyle nal kadar yapıyorlar.. küçült şunu yahu.. Peugeot da öyle..
at nalı kadar logo harici çok güzel olmuş ben beğendim şahsen. şuan 08hb ne biniyorum gayet memnunum :D sıfır beklenti sonsuz memnuniyet olarak :D
Polo ve Golf ün yasak ilişkisi
fiyat ne olur acep baya ilgi çekici
Başka arabalara benziyo illa ki ama ben çok beğendim
herşeyi güzel hoşta şu vites topuzlarına adam akıllı bi şekil veremediler.
logoyu bundan almışlar heralde :D
http://www.kamyonalsat.com/galeri/da...R%20resimi.jpg
buna bazıları katılmayabilir ama bence stopları hafif rr evoque hafifte czt karışımı bişey olmuş.
2004 te sıfır 1.2 almıştım 2012 de 1.2 tce yda 1.5 dci geldiği gibi siparişi veririm hayran bıraktı iç tasarımı renaultdan beklenmiycek davranış :)
Clio 4 hakkında yeni bi bilgi ulaştı dün, onu da paylaşayım. Tamamen kişiye özel üretim yapılabilecek bu araçta. Dolu paket, boş paket diye bişi yok. Ne istiyorsanız, size ne gerekliyse sadece onları ekleyebiliyorsunuz araca.
göstergeler,amblem, ve kapının altı olmamış.
adamlar yapmıs gayet ıyı
Valla umarım doğru bir fiyat politikası uygulanır, yoksa araç hoş yani, yakıt değerleri de güzel..
Bu sefer olmusta bukadar dolu modelini bize yollamazlar o ekran vs Tr de hayal olur gibi olursada 60 bin TL isterler :)