renault -hiç bir zaman demek istiyorum aslında ama- volkswagen kalitesine yaklaşamayacak. ve ne yazıkki türkiyedeki kaderide şirket arabası olarak anılması
Printable View
renault -hiç bir zaman demek istiyorum aslında ama- volkswagen kalitesine yaklaşamayacak. ve ne yazıkki türkiyedeki kaderide şirket arabası olarak anılması
Güzelmiş :)
Renault, Dacia firmasını alt pazarda kullanmaya başladığı tarihten itibaren çıtasını bir hayli yükseltti... Son yıllarda yaptığı işlerle o eski imajını silmeye de başladı diyebilirim...
Renault o eski Toroslardan ibaret değil artık, Bana kalırsa ülkemizde marka fanatikliğinden ve kulakdan dolma bilgilerle çok hakkı yeniyor...
Araçta gayet güzel olmuş, Para olsa da alsak... :D
senelerden beri en cok satılan araba
o fıyata en fazla donanım
segmentının hep en az yakan arabası
ama ımajı kotu ha? :)
gecınız.
alt segmentlerdekı kalıteler cok yakın artık. alman arabası geyıgı , dusunce masturbasyonu bence.
Güzel motor, iyi de satar bence.
Marka imajı kötü falan filan hikaye, çok güzel otomobiller yapılıyor son senelerde.
Kia için de aynı şeyi düşünüyordum, araba tüm fikirlerimi değiştirdi.
Megane Coupe de son senelerin en iyi arabalarından biri.
ya şunu anlamıyorum
xxx para xx markaya yy markaya verilir mi?
sen çevrenden alıcağın tepkilere göremi araba seçiyorsun yoksa kendi zevkine göre mi?
gider bakarsın
tasarımı,kalitesi,donanımı,iç hacmi,performansı vs vs vs seni tatmin ediyorsa yarrock marka olsa o araba alır binersin
ama yok çevremden "aa şuna bak ne almış" derler diye düşünürsen,piyasa da şeklin olmuyacağını düşünürsen şu an zaten yanlış arabaya biniyorsun:)
Ya verilmez tabiki, o kadar etmez ama piyasada 50bin lira altı kaç tane araba kaldı ki?
Bana sorarsan ben megane yerine i30 veya ceed alırım, hem daha ucuz hem daha dolu hem tamamen yenilendi. Makyaj falan değil yani.
Bu arabanın gelmesini yana döne bekleyen arkadaşlarım var
Bayiye geldiği gibi koşa koşa alıcaklar
60 lirada şu anda bu donanım bu motor gücüne verilir
kendi zevkime göre araba seçiyorum, misal benim kriterim daha ucuza, etrafta az olacak ve kaliteli bir arabayı bulmak. bugüne kadar aldığımız hiç bir aracın 2. eli olmadı ama alırken zaten buna pek bakmıyoruz uzun yıllar bindiğimiz için. ben kendi arabam için konuşayım, etrafta az olması, gücü ve şekli şemali beni cezbetti. içi falan kaliteli değil onuda biliyorum:)
abi orasıda öyle, çin malı arabaları saymazsak biraz eli ayağı yüzü gözü düzgün 0 araba 40 dan başlıyor. ama 67.000tl ye çıkacak bir kişinin renault alacağını sanmıyorum. ancak sempatizani olurda alır. yoksa 67.000tl ye çok güzel octavia alınır dsg. para arttıkça yelpaze genişliyor ve benim kendi görüşüm o paralar verildikten sonra renault arka planda kalır diye düşünüyorum
abi 60.000 tl az paramı yav:) hele araba yaygınlaşsın, 2. eli alınabilir 48 li fiyatlara düşerse ama onun dışında renaulta 0 olaraktan 60.000tl bence verilmez yaa
bust'ap@ sen 60 liraya hangi arabaları alırdın? bi de bağam..
artık ucuz arabaa yooooh :)
60 liraya alınan Jetta'da bu aracın yarısı kadar donanım var. VW logosu olsa şu alette off bedava, süper, efsane diye yorumlar okuyorduk burada.
Verilmez bu para bu arabaya.
ben 60 liraya focus dizel alırdım veya 1.6 dizel astranın gelmesini beklerdim jettada olabilir
fiyatı 60-67 arası tutuyorum.
Octavia;
Yce Auto, `koda, Superb, Octavia, Fabia, Fabia Combi, Roomster, Citigo, Orjinal Yedek Para, Periyodik Bakm, , Yaz-K Bakmlar, Orjinal Aksesuar, Yce Auto, `koda Auto
Giulietta;
http://www.alfaromeo.com.tr/tr/CMSTR...uzfiyatlar.pdf
Jetta;
VW Türkiye - Binek Araç 2012 yılı fiyat listesi
Evet fiyatları 60-67.000tl arası abi buyur sanada linkleri:)
Üstün mü olacaktı ? Sen hayatında son kasa Jetta'ya bindin mi hiç ? Hani şu meksikada üretilip off süper Alman kalitesi diye bayıldığınız alete ?
Orta konsoldaki hava ızgaralarının kenarları oturmuyor göğüse bizdekinin. Serviste bile beceremediler oturtmayı. Direksiyon soyulması zaten ap ayrı bi boyutta. Bu mu senin kalite anlayışın ?
Birader attığın linklere baktın mı hiç bilmiyorum da, opsiyon öncesi şöyle yazıyor fiyatlar
JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 69.900
Bu mu aynı fiyat anlayışı ? Metalik renge bile ekstra para isteyen firmanın taban fiyatı bu ?
JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Comfortline 66.400
Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tipt. 65.700
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive 64.120 TL
Koyduğun fiyatlar opsiyon öncesi fiyatlar, farkındasın umarım ?
arda sen ne içiyon ya söyle bizde içelim:D
67bine reno alınmaz ama 67bine sırf reno yada başka marka almamak için prestijli dediğiniz markaların boş olanları da alınmaz
Davasına inandı :D
kardeşim bahsettiğin paralara alınacak elbet başka araçlarda var
ama mesela sırf bmw olsun diye bomboş bir arabaya biner misin? ben binmem
şu an pek vaktim yok octavia ve jetta'nın donanımlarını karşılaştıramıyorum akşam bakıcam
ama i30 ve golf konusunda tartışılmıştı
i30 aynı paraya golften çok çok daha fazla donanım sunuyordu
arda (ismini hatırladım şimdi :D) octavia'yı inceledim. GT Line'nın boş donanımına yakın Octavia'nın fiyatı 60,700 + 1600 (diğer donanımlar) = 62,300 lira..
ama biri 130 hp 320 nm tork 6 ileri motor, diğeri 105 hp 5 ileri motor.. ;)
katlanır ayna elektrikli ayna kararan ayna ani fren flaşörleri, 4 cam otomatik asr esp abs 8 airbag v.s bunlar olan bir araç boşsa. wv nin boşları o zaman çöptür heralde :D
guiletta ise yine 105 hp lik motoru ile 61,200 lira... eğer motor önemli değil dersen Gui veya Octavia alınabilir..
Meganenin 67 bin liralik fiyatina neler dahil spor sasi,17 jantlar spor koltuklar,cam tavan,xenon paket vs. Ayrica hangi marka 1.6 dizelinde 9.8 sn gibi bir rakam sunabiliyor bu fiyata? Jetta denilen arabada highline alsan xenon yok bise yok 16 jantlarla veriolar. Asla renault fanatigi degilim 3 senedir bu ucuncu 1.3 Astram ama yigidi oldur hakkini yeme bu donanimda bu megane pahali degil.astrami gecen sene ikinci el olarak sifiri 54 bin lira iken 45 liraya aldim model yilinda,seneyede bu meganelardan dolu bi tane dusurursem 54-55e kacirmam walla