ben ıstemem, o arabadanda delı gıbı zevk alırım. wrc kullanıyormus gıbı safkan sadece koltuk dıreksıyon ve gereksız olan hıcbırseyın olmaması benı cok fazla tatmın eder. arac efsane bence,adamlar olayın dıbını gormusler bu aracla
Ahah 1000kg, 570hp sokakta kullanimi yasal degil, sen konfor istiyosunadamlar milyonerlere oyuncak yapmis sana bana degil. Alan adamda yilda 1000km yapmaz muhtemelen.
Vay arkadaş. Dua edelimde birisi çıkıp kafadan 2 tık daha düşeri var demedi. İçi güzel değilmiş miş. Adamlar totosunu yırtmış 999 kiloda tutmak için ama içini beğendiremediler.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yarısı arapların elindedir bi kaç seneye dergilere bile verirler test etmeleri için![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Lamborghini'de yorumlar üzerine kendini kesen mühendisler olmuş size layik olamadik diye bir type-r değil![]()
Muhtemelen reventon gibi olacak nasıl avendator reventonun kopyası muhtemelen buda gelecekte gallardonun yerine bu kasa gelicek tabi bu kadar basık olmaz içinide biraz daha yola göre modernize edicekler ki aslında böyle kalsa çok daha güzel çok piskopat duruyo super sport bir araçda asılnda çok fazla donanıma gerek yokhelede bir hyper carda
bokunu çıkaracak kadar param olsa 2 tanesini alırdım birini müze'ye koyar diğerini turbolar Moskow unlim 500+'da alayına saplardım![]()
sözün bittiği yer bence
2 küsür saniyeydi 0-100 ü
ama yorumlar da sözün bittiği yer gerçekten![]()
fazla alçak tampon sürttü arabanın değeri düştü bencebu video yu izledikten sonra başka bi tane alırdım özel helikopterle getirtirdim evimin önüne
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)