Bu araba alınır walla...
Printable View
Bu araba alınır walla...
Coupe araç üretimi avrupa pazarına baktıgımızda genellikle geçmişten günümüze bakarsak hemen hemen almanyada ve avrupada her aracın coupe opsiyonu var tamponlarını yeni 2 serisinin baglı bulundugum firma üreticek USA varyantı ve m paket cok güzel tek garipsedigim böbreklerin kenarlarının tamponun yanından çıkması renk opsiyonlarıda gayet güzel.
Tam takar segment sınıf olayını. Küçük araba iyidir iyi. Hele bu 2 Coupe'ye bayıldım doğrusu. Ama bütçesi aşar bizi. :)
fiyatı tahminen ne aralıkta olur acaba?
anca spy shootlarını görürüz , 9 senedir 4 serisi gelecek hala ? bu ne zaman çıkacakmış + 190 bg 2.0 dizel kesin mi ?
çok güzel görünüyor ama ne zmn çıkar ki
4 Grancoupe çok merak ettiğim bir araba :) buda güzel oldu ...
2013 kasım aralık gibi iner banttan araç.
Bana 4 serisi gibi geldi yanılıyorda olabilirim. 2 serisi concept olarak bile görülmedi yanılmıyorsam :soru:
arkadaşlar aracın tampon üretimine bile başladık yasak oldugu icin paylaşamıyorum resimlerini 10 yada 11 aya banttan iner 2014 e bomba gibi girer m paket ve amerika varyantı süper
çok güzel bir makina olacak gibi ortalık kızışıyor bakalım 2 serisi 4 serisi neler olacak :)
Cok guzel bir arac.
Malesef Borusan Otomotiv 216 getirmeyecek.
Ama bir 216 Efficient Dynamics gelse tadindan yenmeme ihtimali cok yuksek
Borusan'dan alınan bilgi. Malesef 2.0 ile başlayacaklar
Çok başarılı olmuş bencede çok güzel :)
Cok İyisin Beee :D
BMW yapinca oluyor.. (.)
çok başarılı bir araç olmuş gibi gözüküyor
Ben sadece aracın genel olarak arkasını beğenmedim, hava da kalmış.
Birde arka stoplar olmamış, stoplarin bagaj kapağı üstünde ki uzantisi plakaya doğru biraz daha uzun olsa gerçekten başarılı olurdu.
Önden ve yandan gayet güzel.