Aynen..
Bence de bu sınıfta direk rakip yok, sıralama yapacak olursak ama şöyle diyebilirim kendimce.
2 = C < 4 = A5 < E < CL = 6 :icon_tup:
Printable View
Bu araba alınır walla...
Coupe araç üretimi avrupa pazarına baktıgımızda genellikle geçmişten günümüze bakarsak hemen hemen almanyada ve avrupada her aracın coupe opsiyonu var tamponlarını yeni 2 serisinin baglı bulundugum firma üreticek USA varyantı ve m paket cok güzel tek garipsedigim böbreklerin kenarlarının tamponun yanından çıkması renk opsiyonlarıda gayet güzel.
Tam takar segment sınıf olayını. Küçük araba iyidir iyi. Hele bu 2 Coupe'ye bayıldım doğrusu. Ama bütçesi aşar bizi. :)
fiyatı tahminen ne aralıkta olur acaba?
anca spy shootlarını görürüz , 9 senedir 4 serisi gelecek hala ? bu ne zaman çıkacakmış + 190 bg 2.0 dizel kesin mi ?
çok güzel görünüyor ama ne zmn çıkar ki
4 Grancoupe çok merak ettiğim bir araba :) buda güzel oldu ...
2013 kasım aralık gibi iner banttan araç.
Bana 4 serisi gibi geldi yanılıyorda olabilirim. 2 serisi concept olarak bile görülmedi yanılmıyorsam :soru:
arkadaşlar aracın tampon üretimine bile başladık yasak oldugu icin paylaşamıyorum resimlerini 10 yada 11 aya banttan iner 2014 e bomba gibi girer m paket ve amerika varyantı süper
çok güzel bir makina olacak gibi ortalık kızışıyor bakalım 2 serisi 4 serisi neler olacak :)