125 de ıyı rakam aslında.
Printable View
Bos dolu degıl yahu,gelen araclar ıste.
Fılosuzda 130 falandır.
Benım gozum 275 lıkde.öbırde soyle bırsey var,265 lık trophy lerde varmıs ama akrap ve ohlıns yok.
BugunGolf Gtı pazarlıgı yaptım. Aktıf sase kontrol-amortısor ayarı-keyless ve 18 jant koydum,bana olan ındırımle 135tl cıktı.
Sonra Golf R a gectım,standart pakete hıc bır sey koymadım,bana tanınan ındırımle 155 tl cıktı.
Sımdı;Throphy mı-Gtı mı yoksa GR mı? Sanırım throphy ıle GR kapısırlar?
Kalıte yanı araba anlamında genel olarak tabıkıde golf r daha ıyıdır ama surus zevkı ve ruh konusunda megane .. yenı golf r ın yol tutusuda cok cok ıyımıs ayrı konu..
Gelenlerin çoğu boş zaten.trophy olmayan normal versiyonlarda cup şase.kilitli diff,19 jant,recaro,rs monitör vs hep opsiyon,onlar varmı yokmu dikkat etmek lazım artı normal rs lerin amortisörleri yayları viraj demirleri daha yumuşak.o fiyattaki araçlarda bu opsiyonlar olmayabilir yani bide.
Golf 7r harika zaten oda baya iyi yol tutuyo.ama yine sadece pist ve sürüş keyfi için düşünüyorsan mutlaka trophy olmasada cup paketli bi megane derim
275 in satışında akra ve cup şası standart fakat ohlins ve cup2 ler opsiyon diye bir duyum almıştım aklınızda bulunsun.. dolu bir 265 lik 140 civarlarında rakamlara alıcı bekliycek sanırım.. izmirdeki icinse ermat renaultun sahibinin diye biliyorum..
Araç mükemmel olmuş da o fiiyatlara Renault alınır mı diye sorgulamıyor değil insan. Yine de insanın kanı kaynıyor fotoğraflarda bile.
Golf R in tutusu iyi de neden sureleri iyi degil Ring de?
Yada Reno ring de bukadar basarili ama diger pistlerde gecilmis?
Reno 265 de cup var digerleri yok ama olanda vardir.
Golf R in standart aksesuari gayet yeterli,alick olsam tek kapi alirdim ama bu cok eski hissettiren onden kayma 4 ceker sistemi dusunduruyor. Yenisi umarim asmistir...
Eger 275 ligi uygun fiyata alirsam R dusunmem bile ama ucarsalar,R olabilir... Haziranda gorecegiz...
Golf r in dsg si ve ic malzeme kalitesi + sidir.Yoksa 275 trophy keyfini verecegini hic dusunmuyorum.Bide pert olan trophy duyunca icim aciyor boyle nadide bir araca konduramiyorum nedense.Megane 2 rs gibi cok satsaydida keske yollarda gorebilseydik.
Megane hızlı virajları seviyo daha çok,golf ise kısa sert virajları bu yüzden megane ringde başarılı diye düşünüyorum.golf r daki önden kayma yeni kasada baya azaltılmış diye duymuştum.yeterli değilse bi mekanik kilit takmaya bakar iş,biz taktık kaderi değişti arabanın.eğer 275 trophy golf r fiyatının üstünde olmazsa düşünmeden alınıcak araç zaten.trophy deki keyfi başka araçlardan alamıyorum bende,gerçekten başka bişey :)
Aynen oyle Yıgıt,malesef mılletımız on yargılı. Reno ya bu fıyat verılır mı yada renodan spor arac olur mu dusuncesı var...
Yahu renonun motorsporları gecmısı o kadar derınkı,F1 olarak bakmayın,rallıde bınlerce aracı kostu ve kosuyor on yıllardır...
Benım ılk rallıdekı aracım N.Avcı'nın Reno11 Turbo sudur zamanında.gercı tursusu cıkmıstı ama olsun,95 yılında bana gore WRC ıdı ;)
Ama bundan dolayı 2. Elı dusuk ve sorunlu ulkemızde.
Ic kalıte emınım Golf acık ara onde olucaktır ancak ben daha cok yeteneklerıne bakıyorum. Fakat suda bır gercek;275 lık ohlıns ve Akrapovıc kombısı Golf R ın uzerıne cıkarsa,yıne hayal olur...
Buarada renk kartelasına sedeflı beyaz eklendı R da,fıyatı bellı degıl ama 3-4tl fark vardır.
Buarada Ring suresının ıyı olmasının altında Reno fabrıka takımı surucusunun yaptıgı derece,dıger pıst surelerı arac sahıplerı yada fabrıka dısı suruculer yapmıs.
Rıng onemlı bır kıstas fabrıkalar ıcın...
Leon Cupra bakılabılır mı? Bunlarla boy olcusurmu? Yanı rıng suresı demeyın,oda pro pılotlar tarafından yapılmıs ancak dıger pıstlerde basarılı sonuclar almıs. Genel karakterıstıgı ve 2-3bın km sonra satısı nasıl olur?
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum abi
Geçmişe döndüğünde Renault'un rally'deki başarısı tartışılmaz
ki Trophy'nin de başarısı gözardı edilemez
275'lik'in fiyatını bende merak ediyorum
Renault'un satış politikası yanlış yönlendirilirse ve araçdğeri yüksek olursa satışı da baya az olur.Ama,rakiplerine istinaden fiyatı uygun tutarsa bu araç çok satar.
Renault,reklam ve tanıtımda çok yavas kalıyor zaten.Araçlarda mındar oluyor
bunları Renault'ta çalışan satış danışmanı olarak değilde,kullanıcı,yorumlayıcı olarak söyluyorum :D
çok yakışıklı ,sarı herşeye deger :D
Renoya ön yargı her zaman olacaktır bence heleki Bursa'da aynı kalitede araç ürettikleri sürece hiçbir zamanda gitmeyecek.Heryerinden çalıyorlar araçların
Eski bir reno clio sport ve Meg3 Coupe kullanıcısı olarak söyleyebilirimki, RS klasmanında gerçekten en keyifli araçları yapıyor renault ama iş kaliteye işçiliğe gelince nerede üretilirse üretilsin malesef vw ulaştığı standartlardan hala uzak,,, İnşallah ileride daha iyi olur,,
Spa-hockenheim-autozeitung gibi pistlerde malesef iyi degil. Tabi hangi aracla kitaslandigi onemli.
Leon 4 ceker mi?