User Tag List

Sayfa 5/19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
346 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 2016 Mazda MX-5 Tanıtıldı

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1,5 i kac para olur acaba, 70 filan mi? Bir de o kadar teknoloji dediler de hafif diye neden gucsuz motor yapiyorlar? Atmosferik eyvallah ama biraz daha devirli, motor iyi olurdu.
    Built to fall....

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resmi olarak sitesinde motor fiyat ile ilgili açıklama yok ama yazılanlar,
    1.5 130 ps 2.0 160 ps manuel otomatik vites olarak geleceği ve 24 bin Euro dan az olmayacağı söyleniyor.

yurdacool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çakma z4

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SL ile C180 ve mx5 aynı sınıf değil mi, Ben mi yanlış biliyorum?

İşin latifesi bir yana demek istediğim; eğer beğenmiyorsan mx5'i, git SL al. Yani karşılaştırma değil. Cabrioleter hocama teşekkür ediyorum.
    K eksik oldu sanıyorum orda MX-5 almayı düşünen biri SL almaya giderse, o parayla MX-5 filosu kurar zaten onu demek istedim bende SLK demek istediniz o halde.

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tip daha samimi duruyor
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roadster kavramının ağa babası. Dünyada Roadster piyasasının bittiği bir dönemde adamlar milyonluk satış rakamına ulaştılar. Bu sebepten şuna buna benzemiş yazmadan önce benziyor dediğiniz hiç bir aracın bunun kadar eski modeli olmadığını bilmek lazım. Slk lar z3-z4 Ler tt Ler hep mx5 in başarısının sonucu olarak diğer firmaların pastadan pay kapma çabası ile üretilmiştir. Kısaca mx5 olmasa belki benziyor dediğiniz arabalar bugün bile üretilmeyebilirdi.

Fiyat olarak soft top 102 lira 2,0 litre şu an. Normalde bugün satılan arabanın 1,5 seçeneği olsa idi düz vites olarak 70 lira bile olmaması lazımdı fiyatın. Yani şu araba 65-75 arasına satılsa , gidip scirocco yerine alırsın. Sürüş keyfi de çok başka deniyor. Kullanan milyonların ve 170-180 civarı ödül veren kuruluşların yalancısıyım

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roadster kavramının ağa babası. Dünyada Roadster piyasasının bittiği bir dönemde adamlar milyonluk satış rakamına ulaştılar. Bu sebepten şuna buna benzemiş yazmadan önce benziyor dediğiniz hiç bir aracın bunun kadar eski modeli olmadığını bilmek lazım. Slk lar z3-z4 Ler tt Ler hep mx5 in başarısının sonucu olarak diğer firmaların pastadan pay kapma çabası ile üretilmiştir. Kısaca mx5 olmasa belki benziyor dediğiniz arabalar bugün bile üretilmeyebilirdi.

Fiyat olarak soft top 102 lira 2,0 litre şu an. Normalde bugün satılan arabanın 1,5 seçeneği olsa idi düz vites olarak 70 lira bile olmaması lazımdı fiyatın. Yani şu araba 65-75 arasına satılsa , gidip scirocco yerine alırsın. Sürüş keyfi de çok başka deniyor. Kullanan milyonların ve 170-180 civarı ödül veren kuruluşların yalancısıyım
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel olmuş bence de ama sanki ön far orjinal değil de sonradan kaput uzatma yapılmış gibi duruyor

bmw

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    When Mazda introduced the 2016 MX-5 a week ago, the company held back on the car's specifications. However, a new report is shedding light on those all important details.
    According to Motoring, the redesigned roadster will tip the scales at just 1,020 kg (2,248 lbs). This figure is presumably from the entry-level model but if it's correct, it means engineers have succeeded in making the car at least a 100 kg (220 lbs) lighter than its predecessor.
    Besides revealing the weight, the report says the entry-level model will be powered by a 1.5-liter SKYACTIV-G four-cylinder petrol engine that develops 128 bhp (96 kW). There's no word on how much torque it will produce but it expected to churn out more than 144 Nm (106 lb-ft).
    Mazda is expected to release more information at the Paris Motor Show, so stay tuned for full details.
    Dedikleri gibi çıkarsa tüy Siklet olcak araç
    1881 - 193

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mx-5 le ilgili bilgi var mı?
    Satışa ne zaman başlanıcagı ve fiyatı?
    DR.ECU

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    297 sayfalık type-r konusunun yanında üvey evlat gibi durmuş yav içim sızladı valla Belki de yılın otomobili olacak bir araç. Merakla bekliyorum ben de Türkiye'ye gelmesini.
    "life is too short to drive boring cars"

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazdayla görüşmüştüm,kayıt almaya başlamışlar bayağı ilgi varmış araca. Ben 1buçuk ay önce görüşmüştüm +100bin tl olacağı söylendi.
    İlk etapta 1.5 motoru gelecekmiş, 2 paket gelecek boş paket gelmeyecekmiş ve sadece düz vites olarak gelecekmiş. 2.0 motor ve otomatik vites seçeneği ise kasım gibi gelecek denmişti

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet otomobil kullanmayı bilmiyor ki mx5 gt86 gibi manuel elektronik sistemsiz hafif atmosferik araçları alsın. Varsa yoksa otomatik şirokko golf bmw 1 serisi 3 serisi, cla falan. Onu bile gidip vuruyolar trafikte, sonra da 'kardeş araba güçlü spor araç tabi kaza boya olacak' 'zaten bir iki araba pert etmeden araba kullanmayı öğrenemezsin' 'ben mazdayı kapının önüne koymam' gibi laflar. Sanki biz hayatımız boyu 50hp torosa bindik. Sanki biz her yere patladık.

Olmaz. Tutmaz. Satmaz yani. Adam 100bin tlye full otomatik ledli farlı 1.2 1.4 a3 alabilecekken mor şirokko alabilecekken gidip ne vites değiştirecek, kaygan yolda bileğini yoracak. Hem zaten japon araçları teneke gibi, tok ses gelmiyor hiç bir yerinden. Göğsü okşayarak gidiyoruz ya yolda, yumuşak olması falan önemli.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

AhmetKaratay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım tek beğenmeyen benim arabanın tipini

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kullandım 2 litre düz vitesini. BRZ'den daha zevkli geldi bana.

Sadece üstü açık olması değil, malzeme kalitesi, genel hissiyatı çok daha çekici geldi açıkçası. Direksiyon hissiyatı BRZ'den bir gömlek aşağıda hissiyat bakımından, fakat tepkisi güzel.

Bir eski kasası hayal kırıklığı yaratmıştı, fakat bunda toparlamışlar.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatları günümüz otomobillerine göre çok oval kalmış keşke biraz daha keskinleştirselermiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullandım 2 litre düz vitesini. BRZ'den daha zevkli geldi bana.

Sadece üstü açık olması değil, malzeme kalitesi, genel hissiyatı çok daha çekici geldi açıkçası. Direksiyon hissiyatı BRZ'den bir gömlek aşağıda hissiyat bakımından, fakat tepkisi güzel.

Bir eski kasası hayal kırıklığı yaratmıştı, fakat bunda toparlamışlar.

dostum sen Kanada'damı yaşıyorsun ,imzanda maple syrup land yazınca acep dedim , kanadadaysan hangi şehir?

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mx-5 le ilgili bilgi var mı?
    Satışa ne zaman başlanıcagı ve fiyatı?
    Mart sonu gibi gelecek..
    Kapora vermemize rağmen birçok detay hakkında bilgimiz yok. Biraz sürpriz olacak.
    Şimdilik fiyat 100bin TL civarında.

SametYkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 kasası daha bi sevimli ve güzel benim fikrimce manuel seçeneğide bulunuyor ama gel gelelim Türkiyedeki ***** ikinci el fiyatları gecen vardı ilanda fiyatı 95.000 tl di 110.000 yazan var
    41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
    34 YKN 76 Citroen c3 2010
    34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)